Close sidebar
Close sidebar

Elena Ionescu, de la Mandinga, a nascut. Artista si iubitul ei sunt in al noualea cer

Elena Ionescu a devenit mama! Celebra artista a nascut prin cezariana!

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

„O sa nasc prin cezariana, nu pot naste natural pentru ca am facut o operatie la ochi si doctorul mi-a zis ca nu imi recomanda si ca este pe propria mea raspundere. Isi dai seama ca ai tot felul de temeri, pentru ca este totusi o operatie. Ideea e ca trebuie sa imi revin foarte repede, pentru ca la o saptamana si jumatate dupa ce nasc am spectacole. Ma sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru ca un nou născut trebuie hranit din 3 in 3 ore”, a declarat Elena Ionescu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Iubitul Elenei este extrem de emotionat ca a devenit tata.

„Acum o ora (n.r. a nascut), mai exact. Elena e ok, e la terapie intensiva. Am fost, am vorbit cu ea, a spus ca vrea sa plece acasa. Ala mic e ok si el.

L-am vazut, asa, in treacat. Prima oara m-am uitat, n-am stiut daca-i al meu, daca nu-i al meu. Ma intrebau pe urma cate kile are, ce inaltime. Mi-a zis doamna asistenta 2,900. N-am mai auzit nimic, am ramas acolo, a inceput sa si planga. Urmeaza, acum, cand se duce acasa.(...) Ma gandesc de noua luni (n.r. la momentul asta).(...) Toata ziua va sta la terapie intensiva. Il cheama Razvan si ne gandim mai departe.
S-ar putea Razvan Andrei, dar ne mai gandim”
, a declarat la TV Dragos Razvan Stanciu, sotul Elenei Ionescu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI