Silueta delicată cu efort se ține. Pentru Elena Ionescu nu există zile de odihnă, când vine vorba de sport. Cântăreața și-a instalat acasă o bandă de alergare pe care o folosește tot timpul, chiar și în zilele în care ajunge la sala de antrenamente.

Citește și: Prima sportivă care a primit o statuie de ceară la celebrul muzeu Madame Tussauds

Elena Ionescu, artistă: „Sunt într-o mișcare continuă. Dacă n-am avut traseu mi le-am făcut acasă. Oriunde aș fi găsesc un pic de timp să fac mișcare și de aceea mi-am și achiziționat o bandă.”

Secretul Elenei constă în cel puțin 30 de minute de sport, pe bandă, zi de zi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elena Ionescu, artistă: „Cu o bandă poți să faci practic toate exercițiile posibile: picioare, fesieri, te pui și cu brațele dacă vrei să faci așa puțin, am învățat multe chestii de când am căsuța mea și stau mai mult timp cu mine.” 

Cântăreața se declară o gurmandă 100%

Vedeta știe că doar așa poate să compenseze plăcerea de a mânca.

Elena se declară o gurmandă și recunoaște că nu își refuză micile plăceri alimentare.

Elena Ionescu, artistă: „Îmi place foarte mult să mănânc, de acest aspect nu mă pot dezice niciodată. Sunt gurmand 100%, dar îmbin mișcarea cu alimentația.” 

Sexoasa brunetă este într-o formă de zile mari iar asta se vede și în ultimul ei clip, în care apare în ipostaze provocatoare.

Elena Ionescu, artistă: „O mamă sexy! O mamă sexy sunt. Încerc să cred că cu disciplină și cu înțelepciune le facem pe toate.” 

Elena Ionescu are noi surprize pentru fanii săi

Ultima piesă a vedetei se anunță a fi unul dintre hiturile verii, iar Elena își dorește să cucerească din nou topurile muzicale, așa că a pregătit mai multe surprize pentru fanii ei.

Elena Ionescu, artistă: „Eu o să revin în forță stilul care m-a consacrat: latino, reggeton.”  

Pe toată durata verii, artista va susține o serie de concerte, atât în țară cât și în străinătate. De altfel, s-a întors recent din cipru, unde i-a delectat pe fani cu noile ei piese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si