Cortina s-a ridicat in echipa rosie, reprosurile sunt rostite pe fata, tradarile si strategiile incep sa fie vizibile. Aliante se fac si se desfac, dar cel mai clar este ca prapastia dintre Ghita Balmus si Elena Ionescu este insurmontabila.

"Pe Elena n-o suport, lucru pe care i l-am zis si ei. Nu-i suport fata, nu-i suport actiunile. Nu-mi place fata ei!”, a rabufnit baschetbalistul in fata trapperitei Emy Alupei.

Schimbari de tabere la Survivor Romania. De cine s-a "lipit" Asiana Peng

Conflictul a fost accentuat de actiunile Asianei Peng, care a trecut in tabara formata din Cezar Juratoni, Mihai Onicas si Ghita Balmus. Sambata, Elena Ionescu a votat-o pe fosta gimnasta care i-a intors votul in consiliul de seara trecuta.

Citeste si: Cristian Ioniță, eliminat de la ”Survivor România”

"A incercat sa-si faca singura o noua echipa, o noua tabara. Strategia ei a functionat pana cand mi-am dat seama ca ea (N.R. Elena Ionescu) m-a folosit si nu mi-a fost prietena reala asa cum eu am considerat o perioada, pana cand m-am lamurit ca si-a facut treaba cu mine si m-a dat la o parte", si-a argumentat Asiana votul in consiliul de eliminare de seara trecuta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cu un singur aliat, in persoana lui Emy Alupei, cuplul format din Elena si Sonny se afla acum in fata telespectatorilor, cei care vor decide cine merita sa isi continue lupta pana in finala Survivor Romania.

Celor doi nominalizati le-a fost foarte greu sa ceara sprijinul publicului in defavoarea celuilalt.

Citeste si: Propunerile de eliminare de la „Survivor Romania” clatina  si mai tare echilibrul fragil din echipa Razboinicilor!

"Sonny este un om care ar putea face pe oricine mandru, ar merita sa ramana in competitie pentru caracterul frumos și de luptator.(...) Lui Ghita i-a ieșit strategia”, a declarat Elena Ionescu, cu lacrimi in ochi.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

„Noi am fost de la inceput apropiati, am fost priviti ca niste tinte. Eu am fost mereu in preajma Elenei, ei au vrut sa ne inlature pe amandoi, incepand cu mine. N-am cum sa mint sa spun ca nu mi-as dori sa raman in competitie.

Mi-am dorit foarte mult. As pleca cu un gust amar. Sper ca nu mi-am dezamagit fetita si sotia”, au fost cuvintele lui Sonny Flame.

Citeste si: Gestul prin care Denisa îi arată lui Iancu Sterp de la Survivor că se gândește la el!

Survivor Romania- ce se intampla cu cele doua tabere

Dan Cruceru, prezentatorul „Survivor Romania”, le-a dat concurentilor o veste care i-a bucurat pe acestia. Atat Faimosii, cat si Razboinicii vor convietui in aceeasi tabara incepand din acest punct al competitiei, chiar daca vor mai continua sa joace o perioada ca echipe separate.

Cine va ramane in competitie, cum se vor adapata cele doua echipe intr-o singura tabara si ce noi aliante se vor forma, aflati urmarind „Survivor Romania”, de samabata pana marti, de la ora 20.00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si