Indragita interpreta de muzica populara este dezamagita de ceea ce s-a intamplat la inmormantarea Ionelei Prodan. Ea spune ca s-a asteptat sa vina mai multi colegi de scena sa-si ia ramas bun de la cea care a fost Ionela Prodan.

"Eu din clipa in care a dus-o la capela am stat pana s-a inchis capela.

Am fost foarte dezamagita azi, am crezut ca solistii care nu au fost sa isi ia ramas bun de la coleaga noastra vor veni astazi. Am ramas dezamagita ca au fost foarte putini. Pe Ionela Prodan o stiu de cand aveam 19 ani. O cunosc de cand s-a cunoscut cu Traian Tanase, la toate evenimentele din familie am fost alaturi. A ramas un gol ca am pierdut o colega si o prietena. Mi-a adus multa bucurie in suflet prin vorbele ei, sa stiti ca Ionela Prodan a plecat impacata ca si-a vazut fetele la casele lor. O felicit pe Anamaria Prodan ca a stat cu ea de cand a adus-o la capela pana cand a condus-o pe ultimul drum. Ionela Prodan a trecut prin multe incercari cu credinta si demnitate", a declarat Elena Merisoreanu la un post tv.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si