Close sidebar
Close sidebar

Elena se afla în "avionul morții" și a postat un selfie cu un mesaj cutremurător

Elena era fericită că se îndreaptă spre regiunea muntoasă a Nepalului. Și-a petrecut ultimele clipe din viață pe rețelele de socializare. Nu știa că selfie-ul publicat din "avionul morții" era ultima fotografie cu ea în viață.

Sorin Negru,

Elena Baduro, blogger pasionat de călătorii - ultima fotografie

[Sursa foto: Metro.co.uk]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elena Banduro a postat un mesaj cutremurător cu doar câteva minute înainte de prăbușirea avionului Yeti Airlines în munții din Nepal.

Citește și: Imagini terifiante din timpul prăbușirii avionului cu 72 de pasageri în Nepal (VIDEO)

Ea a fost prima victimă de care s-a știut că a murit în accidentul aviatic devastator din Nepal, care a ucis cel puțin 68 de persoane.

Citește și: VIDEO- UPDATE: Tragedie aviatică în Nepal: un avion cu 72 de pasageri s-a prăbușit

Elena Banduro, 33 de ani, postase pe Facebook și Instagram un selfie zâmbitor cu doar câteva momente înainte ca aeronava să se prăbușească într-un defileu și să izbucnească în flăcări.

Elena Banduro, o rusoaică pasionată de călătorii

Tânăra rusoaică era blogger de călătorii și le-a spus urmăritorilor ei de pe rețelele sociale că este entuziasmată să facă această călătorie în munții Nepalului.

Femeia a făcut o fotografie cu ea în avion și ea a scris un mesaj terifiant, în lumina celor întâmplate la scurt timp după: „Mergi în Nepal!”

Elena Baduro, blogger pasionat de călătorii- tânăra era însărcinată în 3 luni 

[Sursa foto: Metro.co.uk]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Elena locuia în Moscova și lucra ca manager de social media în capitala Rusiei. Îi plăcea să călătorească mult prin cele mai exotice locații și posta totul pe un blog de turism.

Cincisprezece străini și patru membri ai echipajului se numărau printre cele 72 de persoane aflate la bordul avionului, care încerca să aterizeze pe un aeroport nou deschis în Nepal.

Tânăra rusoaică era însărcinată în 3 luni 

Omagiile pentru tânăra femeie au curs după tragedie pe rețelele de socializare, una dintre persoane numind-o pe Elena „cel mai strălucitor și mai bun suflet pe care l-am cunoscut”.

Turista rusoaică Elena Banduro era însărcinată în 3 luni, spun apropiații ei.

"Momentele de fericire se transformă brusc în tristețe. Scenele accidentului aviatic sfâșietor și tragic de ieri din Pokhara, Nepal ne-au lăsat fără cuvinte.  Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familiile celor îndoliați în accident. Condoleanțe din suflet!", au transmis cei care au cunoscut-o pe Elena Baduro.

Elena Baduro era însărcinată în trei luni

[Sursa foto: Metro.co.uk]

Ultimele imagini de la bordul avionului. Cea mai mare tragedie din ultimii 30 ani

Au apărut imagini terifiante pe rețelele de socializare cu ultimele momente ale pasagerilor din  avionul care s-a prăbușit  în Nepal.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Avion cu 72 pasageri prăbușit

Imaginile de mai jos,  distribuite pe Facebook Live, arată un bărbat și cei patru prieteni ai săi în timp ce glumesc și se pregătesc de aterizarea aeronavei.

Citește și:  VIDEO- UPDATE: Tragedie aviatică în Nepal: un avion cu 72 de pasageri s-a prăbușit

După cum se vede în imaginile video, deodată ecranul devine portocaliu și se aude sunetul pasagerilor care intră în panică.

Zborul Yeti Airlines călătorea din capitala nepaleze Kathmandhu la Pokhara. În imaginile luate cu un telefon de la sol care arată că se rostogolește brusc în timp ce ajungea la aterizare. Avionul a lovit solul la mai puțin de doi kilometri de aeroport.

Accidentul dramatic și inexplicabil a avut loc cu câteva minute înainte ca avionul să ajungă pe aeroport Pokhara, potrivit  LBC News.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI