Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea este închisă in "penitenciarul groazei" şi se teme pentru viaţa ei, dar ce se întâmplă în aceste momente cu Traian Băsescu? Fostul şef al statului a "înflorit"!

Traian Basescu, ce se intampla cu fostul sef al statului. Este mai vesel si energic ca niciodata.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O deţinută a penitenciarului "Vilma Curling Rivera"( n.r fosta denumire este El buen pastor) condamnată la închisoare după ce şi-a ucis soţul cu o daltă de spart gheaţa, le-a dat, din spatele gratiilor, un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune.

Acum ceva timp, femeia a povestit ca închisoarea unde se afla în prezent şi Elena Udrea este supraaglomerată, multe dintre deţinutele de acolo fiind silite să doarmă pe jos, în băi mizerabile.

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că găseşte frecvent gândaci şi viermi în mâncare şi că în penitenciar nu există suficient personal medical deşi majoritatea celor care-şi ispăşesc pedepsele sunt grav bolnave.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

în plus, conform spuselor aceleiaşi femei, în penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violenţe crunte, deţinutele "călcându-se în picioare" una pe cealaltă.

" În iadul acesta trăiesc laolaltă ucigaşe, pedofile, violatoare şi traficante de droguri.

Gardienii de multe ori închid ochii când acestea se bat pană nu mai mişcă. Există celule unde stau 74 de deţinute şi sunt trei băi disponibile pentru 200 de femei", este una dintre declaraţiile şocante venite din interiorul închisorii "Vilma Curling Rivera".
 

Ei bine, În timp ce Udrea trece prin momente cumplite şi se teme pentru sănătatea ei, dar şi pentru integritatea ei fizică şi psihică, în "închisoarea groazei", prietenul şi mentorul ei in politica, Traian Băsescu, pare că înfloreşte.

La botezul nepoatei lui a fost cel mai în formă invitat, a dansat toată noaptea şi s-a pozat cu cele mai sexy femei din showbiz printre care Adelina Pestriţu, designerul Paula Milea si Alexandra Ghinea. Când nu a debordat de energie pe ringul de dans, fostul sef al statului a spus bancuri si poveşti pe care audienţa le-a ascultat fascinată. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI