Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea nu se mai ascunde. Scene fierbinti la mall impreuna cu iubitul ei. Cum a fost surprinsa blonda politicii romanesti

Imaginile anului cu Elena Udrea vin abia acum, la sfârşit de decembrie. Blonda politicii româneşti nu-şi mai ascunde relaţia cu manechinul Adrian Alexandrov şi chiar îl sărută în public. Ba, mai mult, îi şi plăteşte nota la restaurant! Asta deşi apariţia frumoasei blonde la mall este în topul celor mai sexy văzute vreodată! ##VIDEO40216##


DISTRIBUIE
acest articol

Mama, mama! Ce picioare, ce tocuri ametitoare si ce silueta are! Cu siguranta asta si-au spus multi dintre cei care au vazut-o, ieri, pe Elena Udrea intr-un centru comercial din capitala.

Elena Udrea demonstreaza inca o data ca varsta este doar o cifra in buletin. Ai putea sa juri ca are 20 de ani, nu-i asa? 
In alte imagini, filmate in urma cu doua zile, cand inca era soare afara si... vreme de mers in parc, blonda politicii romanesti a facut furori si intr-o tinuta sport... tot alaturi de iubitul ei, fireste!

Nu-si mai iau ochii unul de la celalalt, petrec mult timp impreuna sii... nici nu se sfiesc sa se sarute pentru prima data in public! Doar putin, cat sa isi exprime dragostea!



De altfel, Elena Udrea si Adrian Alexandrov par sa se fi simtit tare bine de aceste sarbatori petrecute impreuna. 

Dovada.... aceasta poza postata de Craciun, dar si mesajul transmis, chiar de ziua ei, tuturor celor care o urmaresc in mediul virtual.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Va multumesc pentru urarile de bine pe care mi le-ati facut pentru astazi, cand implinesc 43 de ani...Ultimii treisprezece ani din viata mi i-am dedicat politicii.[...] Am facut ceea ce am crezut ca e bine, am castigat si am pierdut, am urcat si am coborat, am facut lucruri corecte si am gresit. [...] Ati insemnat mai mult decat familia mea, ati contat mai mult decat cei apropiati mie.

V-am apartinut mai mult voua decat lor. Acum a venit vremea sa imi iau ramas bun... a venit vremea unui nou inceput.[...] Va doresc sa aveti parte de Fericire!"

Dupa asa cuvinte, pare firesc nu doar sa se plimbe, imbracata si de aceasta data foarte sexy, cu prietenele ei printr-un mall foarte aglomerat, sa aleaga haine., sau sa se sfatuiasca ce carte religioasa ar putea cumpara si citi.Cand a mers cu iubitul, s-au oprit chiar si sa savureze impreuna o inghetata!

Elena Udrea, iubitul ei si fata care ii insotea au petrecut ceva vreme in coltul pentru deserturi de la mall.

Fiecare si-a comandat inghetata si au stat la taclale. Iar... la sfarsit ce sa vezi? Cand vine nota de plata, Elena nu sta deloc pe ganduri, scoate o bancnota de 100 de lei din portofel si ii da fetei sa plateasca. In tot acest timp, iubitul ei, care mai devreme ii aratase ceva amuzant pe telefon, ramane preocupat de aceeasi priveliste.

Dupa aceasta desfatare, Elena si iubitul ei s-au intalnit cu un domn si o doamna ca sa semeneze niste acte, da da, in plin centru comercial. Blonda a dat cu subsemnatul si, mai departe, ei stiu ce s-a intamplat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI