Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea, pictorial HOT cu doar doua luni inainte de nastere! Vezi cum arata

Refugiata in Costa Rica dupa ce a primit o condamnare la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, Elena Udrea inca mai pastreaza legatura cu Romania, iar acum impresioneaza cu un pictorial de senzatie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Insarcinata in sapte luni, fosta blonda a politicii romanesti a acceptat provocarea celor de la Revista VIVA! si s-a lasat fotografiata in ipostaze sexy. Elena si-a arata burtica de gravida, dar si corpul care arata extraordinar de bine.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ajunsa la 44 de ani, Elena Udrea urmeaza sa devina mama in doua luni, atunci cand se va naste fetita ei, Eva Maria Udrea.

Cu acest pictorial, Elena Udrea reuseste sa marcheze si o premiera in Romania. Este prima data in istoria Romaniei cand o condamnata definitiv la inchisoare pozeaza aproape dezbracata fiind in stare de libertate.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI