Close sidebar
Close sidebar

Elena Udrea şi Alina Bica, sprijinte de o reţea de traficanţi de droguri? Dezvăluiri incredibile din Costa Rica

În presa din Costa Rica au apărut informaţii potrivit cărora Elena Udrea şi Alina Bica ar fi fost ajutate să ajungă acolo de o adevărată reţea internaţională.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

"Diario Extra" susţine că arestarea fulger a Elenei Udrea şi Alinei Bica de zilele trecute are legătură cu destructurarea unei reţele internaţionale în cadrul căreia persoane din Costa Rica ajutau traficanţii din droguri din Columbia să se "ascundă", scrie antena3.ro. 

Concret, ar fi vorba de un avocat şi de un notar din Costa Rica. Jurnaliştii costaricani susţin că reţeaua ar fi mai fi ajutat încă trei români cu condamnări în România ca să se stabilească acolo.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Elena Udrea şi Alina Bica ar fi primit ajutor de la Mihai Rădulescu, un om de afaceri român, care are cetăţenie costaricana în urma căsătoriei cu o tânără din acea ţară, de care a divorţat după trei ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI