Udrea vrea să-i convingă pe judecătorii din Bulgaria că nu poate sta arestată, deoarece suferă de o boală gravă. Ea spune că acest lucru nu-i permite să stea încarcerată. Medicii i-au pus un diagnostic.

Citeste si: Ce dosare mai are pe rol Elena Udrea. A fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”

Elena Udrea a aflat astăzi că va rămâne în arest preventiv în Bulgaria până săptămâna viitoare, atunci când se va decide extrădarea sa spre România.

Elena Udrea nu vrea să stea sub nicio formă după gratii

Chiar dacă blondina a încercat să-i convingă pe judecătorii bulgari să o lase liberă în acestă perioadă și să facă arest la domiciliu, ei nu au ascultat rugămințile femeii.

Citeste si: Traian Băsescu a reacționt după ce Udrea a fost arestată: „Nu am spus niciodată despre...”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Udrea a invocat faptul că are probleme de sănătate, dar și un copil mic de trei ani care nu va putea crește fără mamă. Astfel, apărătorii Elenei Udrea au cerut arest la domiciliu cu brățară electronică pentru a putea fi urmărită.

Românca a prezentat documente cum că ar suferi de osteoporoeză, iar din această cauză trebuie să stea în arest la domiciliu, dar judecătorii au decis că aceasta ar putea fi tratată foarte bine și în penitenciar.

Reprezentații Curții de Apel din Sofia au mărturisit că dacă ea nu se simte bine în arest, asta nu înseamnă că nu poate fi tratată de boală acolo. Mai mult de atât, Elena Udrea a încercat să demonstreze că și-a închiriat o locuință în Bulgaria, unde va sta în următorii șapte ani, dar nu a putut convinge autoritățile.

Pe 7 aprilie 2022, Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru a fost acuzat de luare de mită și abuz în serviciu, iar Decizia cu privire la condamnarea sa a fost a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Citeste si: Ce urmează pentru Elena Udrea

Chiar înainte de a afla mandatul de arestare, fostul politician părăsise România și a încercat să pătrundă în Grecia. Ea a fost prinsă la timp în vama Kulata din Bulgaria, unde imediat a fost și reținută.

Citeste si: Ce scria pe tricoul Elenei Udrea, atunci când a fost prinsă în Bulgaria. Piesa vestimentară valorează o avere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si