Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir nu a avut nici o reacţie publică sau pe conturile de socializare în care să-i ia apărarea vechii ei prietene, Elena Udrea. În urmă cu câţiva ani, cele două erau nedespărţite.


Ruxandra Dragomir a fost adusă în politică de Elena Udrea, pe vrema când aceasta a fost şefa PMP. Sportiva a preluat organizaţia de femei a partidului şi timp de aproape doi ani, cele două au fost ca nişte surori.
Mergeau împreună la evenimentele publice şi îşi petreceau chiar şi timpul liber împreună, dacă ne luăm după imaginile postate la acea vreme pe site-urile de socializare. Era chiar perioada care preceda anchetele DNA care au vizat-o pe fosta membră a guvernului, iar Udrea avea nevoie să-şi asocieze imaginea cu o glorie a sportului care nu are legătură cu marea corupţie din zona politicului.

Prietenia dintre cele două a durat cam cât a stat Udrea la conducerea partidului. Pe la sfărşitul anului 2014, blonda de la Cotroceni a părăsit PMP din cauza problemelor penale, iar la câteva săptămâni a apărut informaţia că Ruxandra Dragomir a plecat şi ea din partid. Sportiva a negat iniţial informaţia, însă câteva luni mai târziu şi-a retras candidatura pentru un nou mandat la şefia organizaţiei pentru femei.

Nu se ştie de ce s-au răcit relaţiile dintre cele două

Ulterior, când Udrea a fost arestată în România, Dragomir a venit s-o viziteze după gratii, iar în septembrie 2015, sportiva a declarat pentru WOWbiz.ro că a păstrat legătura cu aceasta. Totuşi, Elena nu s-a mai arătat la fel de receptivă la prietenia Ruxandrei, iar relaţiile s-au răcit de tot. În prezent, Ruxandra Dragomir se concentrează exclusiv pe cariera în tenis a fiicei sale şi nu mai pare interesată de soarta Elenei Udrea, care a ajuns din nou în arest, de data aceasta în Costa Rica. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si