Close sidebar
Close sidebar

Elev atacat cu briceagul lângă un liceu din Arad

Scene halucinante au avut loc în apropierea unui liceu din Arad. Un elev de clasa a X-a a fost la un pas să fie înjunghiat de un băiat mai mare, dar a scăpat cu răni mai ușoare, care necesită, totuși, minim 7 zile de îngrijiri medicale.

Sorin Negru,

Liceul ”Francisc Neuman” din Arad

[Sursa foto: Google Street]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr de 18 ani din Arad a fost arestat preventiv după ce a încercat să lovească un elev cu un briceag, în apropierea unui liceu.

Citește și: Fost polițist, găsit înecat la marginea unui lac din județul Olt

Incidentul ar fi avut loc în contextul unui conflict mai vechi, transmite presa locală. Victima a încercat să fugă, dar a căzut, iar agresorul a lovit-o cu piciorul în faţă.

Incidentul a avut loc miercuri, 25 septembrie, în apropierea Liceului ”Francisc Neuman” din Arad, iar elevul a fost la un pas să fie rănit grav. 

Citeste si: „Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Victima are nevoie de 7-9 zile de îngrijiri medicale, potrivit Special Arad.

Agresorul a fost arestat

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a transmis, vineri, că a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de un tânăr de 18 ani pentru lovire sau alte violenţe.

Procurorii au stabilit că, miercuri, în timp ce se afla în apropierea Liceului ”Francisc Neuman” din Arad, în urma unei stări conflictuale anterioare, tânărul a încercat să lovească cu un briceag un elev în clasa a X-a.

Acesta din urmă a încercat să fugă, însă s-a împiedicat şi a căzut, moment în care tânărul de 18 ani l-a lovit cu piciorul în gură. 

În urma acestor agresiuni fizice, victima a suferit leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, procurorii au arătat că, prin aceste violenţe comise în public, tânărul de 18 ani a tulburat ordinea şi liniştea publică.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta fiind admisă de Judecătoria Arad.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI