Close sidebar
Close sidebar

Elev atacat cu cuțitul de un bărbat, pe stradă, în Galați. Atacatorul a devenit agresiv și cu oamenii legii sosiți la fața locului

Un bărbat ar fi atacat un elev, pe stradă, cu un cuțit, în Galați. Individul se pare că a încercat să riposteze în fața autorităților. În ce stare este băiatul?

Elena Tasca,

Elev atacat cu cuțitul de un bărbat, pe stradă, în Galați. Colegul victimei: "Mi se pare ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el"

[Sursa foto: istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un elev ar fi fost atacat pe stradă, în Galați, de un bărbat. Individul s-ar fi apropiat de victimă și de colegul său, având un cuțit. Se pare că bărbatul a vrut să îl lovească pe adolescent, fără a avea un motiv.

"Mi se pare ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el", a mărturisit colegul victimei, care îl însoțea la momentul tragicului incident.

A încercat să lovească un elev, pe stradă, cu un cuțit

Un bărbat ar fi încercat să lovească cu un cuțit un elev, în Galați. Individul s-ar fi apropiat de doi elevi, iar, fără motiv, ar fi scos un cuțit cu intenția de a-i ataca.

Potrivit informațiilor transmise de digi24.ro, bărbatul a îndreptat cuțitul către unul dintre elevi, dorind să îl rănească.

Din ferice, băiatul a reușit să se ferească la timp, iar arma ar fi pătruns prin ghiozdan, în cărți și caiete.

Elev atacat cu cuțitul de un bărbat, pe stradă, în Galați

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un bărbat în stare de ebrietate, posibil să fi consumat diferite substanțe. Mi se pare ciudat individul ăla, e ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el, a

mărturisit colegul victimei, potrivit digi24.ro.

Citește și: "Într-un mod cinic a recunoscut că l-a omorât şi l-a aruncat în Mureş". Mărturiile șocante ale familiei unui afacerist din Arad, dispărut în urmă cu 13 ani. Ce s-a întâmplat cu principalul suspect?

Colegul victimei: "Mi se pare ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el"

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Se pare că bărbatul care s-ar fi năpustit asupra elevului ar fi devenit agresiv și cu polițiștii.

Ulterior, la sosirea organelor de poliție a amenințat unul dintre ofițerii de poliție, reținându-se și infracțiunea de ultraj, ar fi declarat Gabriel Constantinescu, procuror la Parchetul de la pe lângă Judecătoria Galaţi, conform digi24.ro

Potrivit sursei citate anterior, bărbatul ar fi fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta se pare că este anchetat pentru comiterea a mai multe infracțiuni, printre care distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI