Polițiștii argeșeni au deschis un dosar penal după ce o femeie a depus plângere în care reclama faptul că fiul ei, în vârstă de 14 ani, a fost bătut şi umilit de câțiva colegi de clasă şi de un adolescent cu doi ani mai mare. Fapta a avut loc în Pitești, în timp ce băiatul de întorcea de la şcoală.

Ce au declarat autoritățile

„În seara zilei de 07 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliţie Piteşti au fost sesizați, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Piteşti, în timp ce se întorcea de la şcoală. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi amenințare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale”, informează, marți, Poliția judeţeană Argeş.

Citește si: Un adolescent a fost bătut pe trecerea de pietoni, iar șoferul a fugit

Jurnaliștii locali de la epiteşti.ro scriu că băiatul a fost așteptat, la ieșirea de la şcoală, de câțiva colegi de clasă, care l-au condus într-un loc izolat, între niște blocuri de locuințe, unde îl aștepta un adolescent mai mare, în vârstă de 16 ani.

Acolo, băiatul a fost bătut, umilit, obligat să îngenuncheze şi să le pupe mâinile agresorilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: Un profesor din Covasna a fost reținut pentru că își bătea elevii

Citește si: Un bărbat a sunat la poliție după ce vecina sa l-a bătut

Ulterior, a fost amenințat că, dacă povestește cuiva ce i s-a întâmplat, va fi ucis.
Conform sursei citate, copiii sunt elevi ai unei şcoli de prestigiu din Piteşti.

Citește si: O mamă și fiica ei, găsite fără suflare în propria locuință, în Botoșani! Ce au observat autoritățile când au ajuns la fața locului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si