Din primele informații ale autorităților, altercația ar fi degenerat în urma unui conflict apărut între cei doi.
La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj al ambulanței, însă, din fericire, rana superficială de la picior nu a necesitat transport la spital.

Citeste si: VIDEO| O elevă de 16 ani din Timișoara l-a înjunghiat în piept pe un băiat care mergea spre școală. A fost prinsă de polițiști

O elevă de 16 ani a înjunghiat un băiat în drum spre școală

Scene de groază au avut loc în ianuarie în Timișoara, unde o tânără elevă l-ar fi înjunghiat în piept pe un alt adolescent, în urma unei altercații. Tânăra a fugit de la fața locului, iar băiatul a ajuns la spital. Agresiunea s-a produs în timp ce elevul mergea spre școală.

Citeste si: Caz șocant: un român și-a ucis prietenul, apoi la câteva zile distanță a sunat la Urgențe

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tânăra care a comis gestul șocant a fost identificată și prinsă de polițiști, care au dus-o la secția 1 de poliție din Timișoara. A fost reținut și colegul fetei, care o însoțea pe aceasta la momentul incidentului.

Citeste si: Noi detalii în cazul dublei crime de la Iași. Cine sunt cei doi tineri care au fost găsiți fără suflare?

Potrivit primelor informații,  trei tineri de 16-17 ani din Timișoara,  o fată şi doi băieţi, s-au certat la primele ore ale dimineții în apropierea unei piețe de flori.

Unul dintre elevi, în timp ce mergea spre școală, a intrat într-o altercație cu alți adolescenți de aceeași vârstă,  au spus martorii care au sunat la 112.  Fata l-a înjunghiat în piept pe băiat după care a fugit. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si