Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Anca Vajiac, a declarat pentru News.ro ca incidentul a avut loc, joi, intr-o pauza, fiind implicati doi colegi de clasa de la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” din municipiu.

”A fost o cearta intre doi elevi, colegi de clasa.

Unul are 18 ani, iar celalalt 15 ani. La un moment dat, adolescentul de 15 ani l-a lovit cu un scaun in cap pe celalalt, fiind necesara transportarea acestuia din urma la spital. Noi am fost sesizati prin 112”, a spus Anca Vajiac.
Ancheta a fost preluata de catre procurorii Parchetului Tribunalului Iasi, care au deschis dosar penal in rem pentru tentativa de omor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tanarul lovit a fost transportat cu ambulanta la Spitalul ”Sfanta Maria” din Iasi, iar medicii sustin ca starea elevului este buna, dar ca vor fi necesare investigatii medicale suplimentare.

Conducerea Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” din Iasi afirma ca nu stie exact ce s-a intamplat si ca unui elev i s-a facut rau in pauza, fiind necesarea interventia medicilor.
”Nu stim cauza incidentului, posibil ca elevul sa fi cazut. Vom analiza ce s-a intamplat”, a declarat jurnalistilor un profesor de la unitatea de invatamant.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si