Scene șocante au avut loc la liceu. O tânără din Sânnicolau Mare a fost bătută fără milă de celelalte colege. Restul colegilor au filmat întreaga scenă și au privit ca la spectacol.

Citeste si: Bătaie cu ciocane, săbii și macete în plină zi. Un bărbat și-a pierdut viața

Cazurile de bullying nu se opresc în România. Violențele ating cote maxime în anumite unități de învățământ din țară.

O elevă din Sânnicolau Mare a trăit clipe de coșmar. Ea a fost bătută aprig de colegele de clasă. Adolescenta a fost lovită cu pumnii și cu picioarele. În acest timp, alte colege o trăgeau de păr, iar la un moment dat o târăsc pe jos și o lovesc fără milă. Nimeni nu a intervenit între cele două, ba chiar au filmat întreaga scenă.

Citeste si: Un nou caz șocant în România: doi copii mici, uciși de mama lor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fenomenul de bullying a devenit din ce în ce mai frecvent în școlile și liceele din România, odată cu revenirea elevilor la școală, fizic.

Ce vor păți elevele bătăușe

Inspectoratul școlar a deschis o anchetă la școala din Sânnicolau Mare pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat întregul eveniment. Se pare că elevele bătăușe se vor alege cu nota scăzută la purtare.

În urmă cu doar câteva zile, la Liceul Alimentar din Timișoara, a avut loc un incident asemănător. O tânără cu nevoi speciale a avut parte de un tratament asemănător din partea colegilor ei.

Elevii au chinuit-o și au umilit-o pe fată.

Citeste si: VIDEO- Patru oameni au murit într-un accident cumplit, aproape de Sighișoara

elevă bătută la liceu
Colegii au filmat cum una dintre colege era bătută cu bestialitate.[Sursa foto: PixaBay]

În acele clipe, un băiat a filmat totul cu telefonul mobil. Mama elevei a declarat că știa că fiica ei este abuzată la școală, doar că fiica ei cu retard mintal și cu sindrom hiperkinetic nu dorea să îi povestească nimic.

Femeia cere din nou explicații de la Inspectoratul Școlar Timiș, dar depune și plângere la poliție.

Citeste si: A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” Replici tăioase și conflicte puternice la Puterea Dragostei, duminică, 13 iunie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si