Primăria Sectorului 4 anunţă, luni, că patru elevi de la trei unităţi au fost confirmaţi cu coronavirus. Sălile în care învaţă acestea vot fi dezinfectate.

Toate cadrele didactice vor fi testate

”Totodată, autoritatea locală va asigura şi testarea tuturor cadrelor didactice care au luat contact cu aceştia şi va implementa orice altă măsură ce se va impune. În următoarele 14 zile, activităţile de învăţare la clasele din care elevii făceau parte vor fi mutate în sistem online”, a

transmis Primăria Sectorului 4.

elevi diagnosticați cu sars-cov-2
Coronavirus la școală.[Sursa foto: google]

Citeste si: Ce simtome are bruceloza, noua epidemie izbucnită în China. Bacteria a scăpat dintr-un laborator

Citeste si: Bilanț coronavirus, sâmbătă 19 septembrie. Noi cifre îngrijorătoare de la Grupul de Comunicare Strategică

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: "Ne așteaptă o iarnă grea". Virusologul nr. 1 din Germania, avertisment cumplit

Unul dintre elevi este în clasa a XI-a C la Colegiul Naţional „Dinu Lipatti”, doi (clasa a V-a şi clasa a XI-a) la Colegiul Romano-Catolic Sfântul Iosif şi unul în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială nr. 79.

Cursuri exclusiv online la un liceu, după ce un profesor a fost diagnosticat cu COVID 19

Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia îşi mută cursurile exclusiv online după ce un profesor a fost diagnosticat cu

COVID 19.

Potrivit inspectorului general al IŞJ Ialomiţa, Steluţa Mitrea, decizia ca Liceul Pedagogic Matei Basarab din municipiul Slobozia să desfăşoare cursuri  exclusiv online  pentru 2 săptămâni a fost luată după ce un cadru didactic a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus.

Liceu închis din cauza Sars-Cov-2

Pentru că respectivul cadru didactic a predat la mai multe clase, autorităţile au luat decizia de a închide liceul, iar pentru 2 săptămâni cursurile să se desfăşoare exclusiv online.

Citeste si: OMS, avertisment serios privind Covid-19: "Să servească drept semnal de alarmă"

În judeţul Ialomiţa, potrivit celor mai recente raportări, s-au înregistrat de la debutul pandemiei 1161 de cazuri de COVID 19.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si