Close sidebar
Close sidebar

Elevi terorizați de director. A fost înregistrat în timp ce îi jignea pe elevi

Scene uluitoare intr-o scoala din Craiova. Administratorul a fost inregistrat in timp ce ii jignea pe elevi pe motiv ca acestia s-au plans ca e frig in clasa. Inspectoratul scolar a deschis o ancheta.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imaginile filmate de un elev din clasa a VII-a, de la Scoala Gimnaziala Gheorghe Bibescu, din Craiova si postate pe o retea de socializare. Totul s-a petrecut in urma cu doua zile. Caloriferele din sala de clasa nu functionau, asa ca elevii au hotarat cu diriginta sa tina cursurile in laboratorul de biologie. Decizia nu a fost comunicata si femeii care administreaza scoala. Nemultumita, a doua zi a dat buzna in laborator chiar in mijlocul unei ore de curs.

La un moment dat, profesoara incearca sa-i apere pe copii, dar este intrerupta de femeia extrem de agresiva. Angajata ii acuza ca au distrus bancile, intrerupatoarele si au mazgalit peretii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Diriginta clasei recunoaste ca angajata i-a speriat elevii prin comportamentul sau. Si reprezentantii Inspectoratului Scolar din Dolj au fost sesizati de conducerea scolii si au deschis o ancheta.

Culmea este ca, desi au auzit inregistrarile in care angajata tipa la copii, unii parinti si profesori o victimizeaza tot pe femeie si chiar nu vad cu ochi rai o bataie aplicata minorilor, din cand in cand. Conform Inspectoratului Scolar, administratora scolii este la prima abatere si risca o mustrare scrisa sau avertisment pentru comportament neadecvat.

Angajata nu a dorit sa ofere niciun punct de vedere presei fata de situatia creata.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI