Close sidebar
Close sidebar

Elevii au sărbătorit reușitele de la Evaluarea Națională până au intrat în comă

Elevii au sărbătorit reușitele de la Evaluarea Națională până au intrat în comă la spital. Mai mulți adolescenți care au obținut note mari la Evaluarea Națională au sărbătorit reușitele lor cu mai multe sticle de băutură.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Câțiva elevi au sărbătorit reușitele de la Evaluarea Națională până au intrat în comă. O fată, din Botoșani, cu medie mare a ajuns în comă alcoolică.

Eleva a obținut o medie de peste 9 la Evaluarea Națională 2020. Ea a sărbătorit cu alcool reușita de la examen. Fata a băut atât de mult încât a ajuns direct la spital, spre șocul părinților.

Elevii au sărbătorit reușitele de la Evaluarea Națională până au intrat în comă

Tânăra le-a spus părinților că va ieși în oraș să sărbătorească nota de la examen alături de amici. Câteva ore mai târziu, prietenii cu care se distra i-au sunat pe părinți, ca să le spună că fiica lor a ajuns în comă alcoolică și că a fost chemată o ambulanță.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, enervat la culme: ,,Mai sunt fan page-uri cu mine și cu Ana sau cu Roxana...”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Descoperire şocantă privind COVID-19

Citeste si: Atac armat în București. Un bărbat a fost împușcat în frizerie

„Este cel puţin surprinzător. Părinţii erau în stare de şoc. Ei au ajuns de acasă la spital, în acelaşi timp cu ambulanţa. Nu ştiau nici ei nimic, ce a băut fata, unde a băut, cu cine.

Dar din păcate cam aceasta este situaţia la cazurile de acest fel. Părinţii ştiu ceva, iar copiii ajung la spital din alte locuri şi anturaje. Fata aceasta a luat peste 9 la capacitate”, a explicat un asistent de la CPU Pediatrie, potrivit Monitorul de Botoșani.

Citeste si: E clar, a venit vara! Cele mai sexy imagini de pe plajă! Larisa Judele de la Puterea Dragostei, show senzual, în nisip

Cadrele medicale au explicat că încă zece adolescenți au ajuns la spital din cauza băuturii, după ce au luat medii mari la examenul de Evaluare Națională.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI