Elevii solicită Guvernului ca noul an şcolar să înceapă pe 1 septembrie şi grantarea unui număr mai mic de zile de școală

“Având în vedere situaţia actuală a educaţiei din România, asociaţiile reprezentative ale elevilor revendică: garantarea unui număr minim de zile de şcoală; începerea anului şcolar 2021-2022 pe 1 septembrie”, a transmis Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC).

AEC susține că vineri, la ora 10:00, câțiva dintre reprezentanţii asociaţiei vor depune la poșta din Constanţa un colet care să ajungă la Administraţia Prezidenţială.

Mai mult, asemenea acțiuni vor derula şi cei din asociaţiile elevilor din Maramureş, Bacău, Mureş, Vâlcea, care voor să trimită același colet, tot către Administraţia Prezidenţială.

Elevii protestează și solicită Guvernului să modifice data începerii școlii
Elevii protestează și solicită Guvernului să modifice data începerii școlii[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis a discutat cu Sorin Cîmpeanu despre redeschiderea școlilor după vacanța de Paște

Elevii nu au divulgat ceea ce se află în pachetul pe care-l vor trimitre către Administrația Prezidențială, însă urmează să fie făcut public, vineri.

Totodată, Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov va merge, vineri dimineaţă, în faţa Administraţiei Prezidenţiale pentru a depune personal coletul.

Citeste si: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: „Se constată o tendinţă de scădere a numărului de infectări cu Covid-19, atât în rândul elevilor, cât şi al personalului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si