Close sidebar
Close sidebar

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Internationala de Chimie 2016, dintre care doua de aur

Lotul olimpic de chimie al Romaniei se intoarce in acest an de la Olimpiada Internationala cu sase medalii, doua de aur, doua de argint si doua de bronz, a anuntat Ministerul Educatiei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Iliescu, elev in clasa a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, si Paul Haidu-Gerea, elev in clasa a XI-a/Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, sunt cei care au obtinut locul 1 la Olimpiada Internationala "D. Mendeleev", desfasurata in perioada 1- 8 mai, la Moscova, informeaza hotnews.ro.

Medaliile de argint au fost castigate de catre Cristian Robert Raclea si Mihnea Daniel Zoican, iar cele de bronz de doua tinere: Georgiana Sabina Firtala si Raluca Darauta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Eleviii au avut la dispozitie 5 ore pentru a trece prin cele trei probe, doua teoretice si una practica. La aceasta editie a concursului au participat 120 de elevi din 19 tari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI