Close sidebar
Close sidebar

Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?” / Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă?

Crima de la o școală din Serbia i-a șocat pe oamenii din întreaga lume. Ce a făcut băiat, cu o seară înainte de a comite masacrul de la școala din Belgrad unde învăța?

Estera Maria,

Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?” / Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă?

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Copilul de 13 ani care a comis masacrul de la o școală din Belgrad îi întreabă pe medici, zilnic, același lucru. Cadrele medicale spun că elevul nici nu conștientizează gravitatea faptelor sale.

Se pare că tânărul nu s-a interesat deloc de victime, iar singurul lucru de care i-a păsat ar fi popularitatea câștigată în urma atacului armat.

Citește și: Ministrul sârb al Educaţiei a demisionat după masacrul de la şcoala din Belgrad: „O decizie rațională”

Ce i-a întrebat elevul criminal pe medici?

Elevul criminal din Belgrad se află în aceste momente internat într-o unitate spitalicească specială, acolo unde cadrele medicale îl țin sub supraveghere.

Se pare că băiatul le adresează o singură întrebare medicilor.

„Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?", ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat, potrivit breakinglatest.news

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

Citește și: VIDEO- Ema, fiica de 14 ani a antrenorului sârb al echipei de volei din Zalău, s-a pus în fața băiatului care trăgea cu pistolul în colegi

„Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare.(...) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut"

Ce a făcut băiatul, cu o noapte înainte de atacul sângeros?

Băiatul pregătea planul diabolic de o lună întreagă. Copilul a căutat pe internet Codul Penal al Serbiei pentru a vedea dacă copiii pot fi trași la răspundere penală.

Citește și: Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de solidaritate după tragedia din Belgrad: ”Violenţa aducătoare de moarte, tot mai prezentă în societatea contemporană”

Întrucât va împlini 14 ani în iulie, el a accelerat întregul plan. De asemenea, în noaptea dinaintea crimei în masă, el a vizionat un film despre un masacru la o școală din America.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI