Close sidebar
Close sidebar

Eli Roman o va inlocui pe Emma Zeicescu la Realitatea TV!

Emma Zeicescu va fi inlocuita de Eli Roman la Realitatea TV, pe tronsonul orar 11.00 - 14.00, a anuntat directorul executiv al postului de televiziune, Edward Pastia.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Eli Roman a lipsit din peisajul TV pentru a deveni mamica, dar s-a intors cu forte noi pentru a fi alaturi de telespectatorii Realitatea TV", au anuntat reprezentantii televiziunii, miercuri.

Emma Zeicescu a anuntat, miercuri dimineata, ca a demisionat de la Realitatea TV, dupa zece ani de când lucreaza la postul de televiziune. Realizatoarea de televiziune a facut anuntul printr-un mesaj publicat pe blog si pe contul de Facebook, intitulat "BREAKING NEWS Buna dimineata, sunt Emma Zeicescu si imi dau demisia".

"Buna dimineata, sunt Emma Zeicescu si imi dau demisia. La ora asta, ar fi trebuit sa fiu in cabina de machiaj, sa ma pregatesc pentru intâlnirea cu voi. Ar fi trebuit sa urmeze trei ore, cu «Oameni si Fapte», in direct la Realitatea TV. Pe micul ecran. Din pacate/din fericire, eu privesc acum un ecran", a scris Emma Zeicescu, miercuri dimineata, pe blog.

Ea a mentionat ca lucreaza de 15 ani in presa, dintre care 10 la Realitatea TV.


Emma Zeicescu s-a alaturat echipei Realitatea TV, mai intâi ca reporter pe domeniul politic, apoi ca prezentator si realizator de televiziune. in ultima perioada, aceasta prezenta stirile cuprinse in tronsonul orar 11.00- 14.00.

Edward Pastia, directorul executiv al postului de televiziune Realitatea TV, a declarat, miercuri, pentru agentia de presa News.ro, ca demisia Emmei Zeicescu a fost, de fapt, o decizie luata in conformitate cu politica de dezvoltare a postului, care va presupune schimbari in ceea ce priveste redactia si politica editoriala.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI