Close sidebar
Close sidebar

Elicopterele Federației Ruse, mobilizate lângă România, la Tiraspol și Odesa

Mai multe elicoptere ale armatei ruse au fost mobilizate în apropiere de granițele României. A fost alertă pentru întreaga regiune a Mării Negre după ce a fost observată o activitate semnificativă în preajma Tiraspolului și Odesa, în plină invazie a Rusiei în Ucraina.

Diana Puiu,

Elicopterele Federației Ruse, mobilizate lângă România, la Tiraspol și Odesa

[Sursa foto: ziare.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe elicoptere ale armatei ruse au fost identificate lângă granița României, la Tiraspol și Odesa. Rusia a declarat că pregătită să negocieze cu autoritățile ucrainene, dacă Ucraina renunță la arme, a fost anunțul făcut de ministrul rus, Serghei Lavrov.

Citeste si: Putin, pregătit să trimită la Minsk o delegaţie, la negocieri cu Ucraina

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat sâmbătă Rusia de comiterea unui ''genocid'' în războiul pornit împotriva ţării sale şi a cerut ONU să califice în acest termen acţiunile Rusiei.

Citeste si: Joe Biden a vorbit despre riscul unui "Al treilea război mondial"

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, duminică dimineața, un mesaj de felicitare armatei, în condițiile în care presa internațională scrie despre faptul că avansul trupelor rusești a încetinit, potrivit G4Media. Armata rusească nu a reușit să intre în Kiev, care a rezistat eroic a treia noapte consecutiv.

Rusia folosește baza aeriană de la Gomel

Rusia folosește baza aeriană Gomel din Belarus pentru a mobiliza noi trupe și a ataca Kievul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Joe Biden a vorbit despre riscul unui "Al treilea război mondial"

Situația din Ucraina îi fac pe locuitori să recurgă la gesturi extreme. Un inginer ucrainean a plătit cu viața pentru a nu permite înaintarea tancurilor rusești.

Pentru a putea opri înaintarea și accesul tancurilor rusești, oficialii ucrainieni au decis aruncarea în aer a podului rutier Heniceski. 

Citeste si: VIDEO| Un civil ucrainean s-a pus în fața tancurilor rusești care defilau prin sudul Ucrainei

Armata Ucrainei a anunțat că a doborât o rachetă de croazieră

Forțele armate ale Ucrainei susțin că au doborât o rachetă de croazieră trasă de pe teritoriul Belarus. Acest lucru a fost anunțat de Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valeri Zaluzhny.

Citeste si: LIVE. Kievul rezistă încă o noapte în fața atacului Rusiei. Explozii puternice în afara orașului. Zelenski cheamă "legionari" străini în ajutor

„În urmă cu câteva minute, Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei au doborât o rachetă de croazieră trasă asupra capitalei Ucrainei de pe teritoriul Republicii Belarus de o aeronavă Tu-22. Aceasta este o altă crimă de război a BS și Federația Rusă”, a scris el.

O navă comercială din Republica Moldova a fost lovită de un obuz 

O navă comercială, aflată sub pavilionul Republicii Moldova, a fost lovită vineri de un obuz în Marea Neagră.
”Referitor la informaţiile despre o navă lovită recent în Marea Neagră, din informaţiile primite până la această oră, nava este sub pavilion Republica Moldova”, a transmis, vineri, Ministerul Apărării.
Nava a fost lovită de proiectilele ruseşti la doar 12 kilometri de portul Pivdennyi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Zelenski îi cheamă în Ucraina pe cetăţenii europeni care au experienţă de luptă

„Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei raportează: Nava Millennium Spirit (steagul României) a fost lovită de o navă rusească la 12 mile de portul Pivdenny. Se clarifică împrejurările, nu există nicio legătură cu nava”.

Citeste si: O navă care naviga sub pavilion moldovenesc, lovită de un vas rusesc în Marea Neagră

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI