Trei concurenți au fost propuși spre eliminare în gala de duminică: Maria, Kinga și Albert. Concurentul cu cele mai multe voturi dintre cei trei și care s-a salvat primul de la eliminare a fost Kinga.

Citeste si: Probă de dans în „Casa Iubirii”. Câștigătorii probei vor avea parte de un răsfăț total

"N-a plecat leoaica", s-a bucurat Kinga după anunțul făcut de Andreea Mantea în gala de duminică de la "Casa Iubirii".

Albert, experiență scurtă, dar intensă în "Casa Iubirii"

Al doilea concurent salvat de la eliminare a fost Maria, astfel încât Albert s-a văzut nevoit să își facă bajajele. 

Albert a avut parte de o experiență scurtă, dar intensă în "Casa Iubirii", după cum a declarat și prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

"Scurtă participarea, dar intensă aș zice eu, având în vedere discuțiile create și momentele frumoase. Pe cât de tensionat a fost momentul tău cu Natalia, pe atât de frumos a fost un alt moment tot cu Natalia, dar și cu Grațiela. Nu ai stat degeaba", a spus Andreea Mantea după ce a anunțat numele concurentului eliminat din show.

Ce a declarat Albert la plecarea din "Casa Iubirii"

"A fost o experiență frumoasă. Dacă o să plec o să plec cu un mic regret: eu am venit să promovez ceva bun și am fost sincer", a spus Albert înainte să afle verdictul final.

După confirmarea plecării sale, el a precizat: "Nu am foarte mari regrete, în afară de cel de care am spus. Nu am avut nicio intenție rea și nu am avut de gând sub nicio formă să fac rău cuiva.

Nici să fac ceva ce nu ar fi vrut cineva. Am avut intenții bune. Sunt om și ei și am avut o ieșire la nervi cu băieții, e normal. Chiar am vrut să cunosc pe cineva aici, dar nu s-a putut. Cine știe poate altădată sau în afara casei. Le doresc tuturor celor care sunt aici să își găsească sufletul pereche", a spus Albert la plecarea din "Casa Iubirii". 

Momente tensionate între Natalia și Albert

În ediția de vineri s-au iscat tensiuni neașteptate între Natalia și Albert, după ce tânăra i-a reproșat concurentului faptul că a dezamăgit-o comportamentul lui în ziua în care au ieșit la date împreună. Mai mult decât atât, cei doi s-au reîntâlnit vineri în camera roșie unde au încercat să își rezolve problemele și să își spună reciproc doleanțele.

Citeste si: Natalia, în lacrimi după întâlnirea cu Albert, în afara platoului! „Au fost atingeri forțate"

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Însă discuția lor a degenerat, iar Natalia a ieșit plângând din camera roșie, dând de înțeles tuturor că s-a întâmplat ceva mult mai grav între ei decât și-au imaginat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si