În urma nominalizărilor făcute de ceilalți concurenți, Diana a fost desemnată să părăsească competiția  "Puterea Dragostei". "Diana, ai plecat, te-ai întors, acum pleci din nou. Regreți ceva?", a întrebat-o moderatoarea emisiunii Cristina Mihaela Dorobanțu.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fost concurent „Puterea Dragostei”, își răsfață iubita cu cadouri scumpe și surprize

"Nu regret. Îmi pare bine că am avut ocazia să vă cunosc.

A fost o experiență de neuitat. Vă mulțumesc tuturor", a declarat Diana înainte de a își lua rămas bun de la ceilalți concurenți.

Diana intrase în casa iubirii cu două săptămâni în urmă

Diana Jurcan  de la „Puterea Dragostei intrase în casa iubirii cu doar două săptămâni în urmă. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Diana este o tânără de 20 și ceva de ani aflată în căutarea fericirii. Șatena cu forme apetisante este fostă concurentă a emisiunii „Rămân cu tine!”, moderată de către Liviu Vârciu.

Diana este șatenă și are o înălțime relativ mică, dar s-a declarat gata să-și caute alesul din prima zi a emisiunii de la KanalD.

La momentul în care Diana a intrat în casa baietilor ea a declanșat o serie de controverse.

Diana a fost interogata aprig de catre Radu, care aflase intre timp ca tanara l-ar fi cunoscut din afara emisiunii pe unul dintre baieti. Diana s-a văzut nevoită sa marturiseasca pe cine cunoaste si mai ales daca a si avut o idila cu acel baiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si