Duminică seara, show-ul "Puterea Dragostei" a rămas cu doi concurenți mai puțin. Chiar dacă voturile indicau anumite nume, alți doi concurenți au părăsit competiția. Amândoi au declarat că trebuie să părăsească emisiunea, din cauza unor "probleme personale".

Citeste si: A lăsat emisiunea Puterea Dragostei pentru a merge la Survivor. Cine este îndrăgita concurentă 

Selatin și Camelia, eliminați împreună 

Prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei" de la KanalD  a făcut duminică un anunț care i-a socat pe concurenți. Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat că în gala de final de eekend  vor părăsi competiția doi concurenți în loc de unul, așa cum se întâmplă în fiecare duminică.

Cei doi concurenți nominalizați pentru eliminare de prezentatoare emisiunii au fost  Selatin și Camelia. Ambii concurenți și-au dorit să părăsească casa "Puterea Dragostei" din motive personale.  Camelia, deși abia intrase în casă de circa o săptămână, le-a rugat pe colege să o voteze, lucru care s-a și întâmplat.

Cei doi concurenți nominalizați pentru eliminare de prezentatoare emisiunii au fost Selatin și Camelia.

Selatin, protejat de Cristi Marinescu: "Mă consideră fratele lui mai mare"

Selatin, deși era protejat de Cristi Marinescu și avea șansa să rămână în show, a invocat motive personale. "Îmi doresc să rămân, chiar mă simt bine, dar nu mai pot", a spus Selatin. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Prezentatoarea emisiunii l-a întrebat pe Selatin de ce a a cceptat protecția lui Marinescu, în condițiile în care știa că urmeze să plece din casa iubirii. "Știu că ai făcut o cerere, Marinescu te-a protejat, tu i-ai acceptat protecția, de ce ai făcut asta?".

Selatin a invocat motive personale legate de contractele muzicale pe care trebuie să le onoreze în țară, în contextul relaxării restricțiilor. "Marinescu știa asta, dar a simțit nevoia să mă protejeze, are o afinitate pentru mine, se simte bine în prezența mea, mă consideră frățiorului lui mai mare, chiar dacă el este mai mare decât mine", a mai spus Selatin.

Citeste si: Imagini dureroase cu o fostă concurentă Puterea Dragostei. A făcut accident 

"Vina este în totalitate a mea", i-a luat apărarea Cristi Marinescu. "Eu am făcut asta din suflet", a precizat el. 

Marinescu amenință cu dezvăluiri

Telespectatorii au putut asista ieri la o nouă ieșire nervoasă a concurențior, potrivit  KanalD. Ne convingem că nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din casa Puterea Dragostei să nu intre în conflict.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si:  Seară de gală la “Survivor România”. Concurenții rămăși în competiție au avut parte de un răsfăț de zile mari

Tot în emisiunea de duminică, Cristi Marinescu promite dezvăluiri șocante. Concurentul spune că știe anumite informații despre colegii lui, iar în cazul în care le va dezvălui,  acestea ar putea stârni controverse în Casa Dragostei.  

Vă ținem la curent în timp real cu informații despre eliminările care se fac show-ul "Puterea Dragostei".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si