În Gala de duminică, de la Puterea Dragostei, ce a avut loc pe data de 24 octombrie 2021, Ileana a fost nevoită să părăsească competiția deoarece are niște probleme personale ce trebuie rezolvate cât mai rapid.

Ile, așa cum este porecla ai, este una dintre cele mai apreciate, dar și controversate concurente ale sezonului patru. Cristina Mihaela Dorobanțu și concurenții și-au luat la revedere de la Ileana.

Dacă telespectatorii o vor vota, Ileana poate reveni în competiție

Se pare că Ileana poate reveni în cadrul competiției de la Puterea Dragostei, însă numai în urma votului din partea telespectatorilor. Încrezătoare în sine, Ileana are o poveste de viață incredibilă.

Citeste si: Ramona, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei", și-a găsit fericirea în brațele noului iubit! Cine este bărbatul care i-a furat inima blondinei

Ileana a părăsit competiția pentru a se întoarce la fostul iubit

Șocant pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei este faptul că Ileana s-ar fi întors acasă pentru a relua relația cu fostul iubit, pe care îl iubește foarte mu lt, scrie pagina de Instagram @viperele___vesele.

„Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că Ileana și fotul ei iubit, cel care reprezintă motivul pentru care a părăsit emisiunea Puterea dragostei și, totodată, problema urgentă pe care o avea de rezolvat acasă, s-au împăcat și se iubesc ca în prima zi!”, este mesajul postat de pagina Viperele

Vesele pe Instagram.

Eliminare surpriză din casa Puterea Dragostei

„Ai fost de la început. Ești controversată, ai o poveste foarte puternică”, i-a transmis prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu concurentei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ileana a declarat că s-a atașat de toți concurenții, chiar dacă au existat numeroase certuri de la începutul sezonului și până acum.

Ile

„Chiar dacă m-am certat sau nu, mi-au intrat la inimă toți, chiar și Radu. Nu am ură pentru nimeni”, a declarat Ileana în ediția de duminică a show-ului matrimonial de la Kanal D.

Citeste si: Cine este, de fapt, Alina Elena de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Prezentatoarea Cristina Mihaela i-a transmis Ileanei că se poate întoarce în show dacă își dorește acest lucru, fiind foarte votată de telespectatori.

„Ceea știm cu toții că ești extrem de votată. Tu știi că ai tău susținători de pot aduce înapoi, important este să îți dorești”, a spus aceasta.

Ileana a ținut să le mulțumească telespectatorilor pentru susținerea pe care i-au acordat-o săptămânal. Aceasta a transmis că îi va anunța pe susținători atunci când își va dori să se întoarcă în show, pentru ca aceștia să o voteze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si