Eliminarea din Casa Iubirii a fost una tristă și emoționantă. Patru concurenți au ajuns pe podiumul eliminării. Patricia, Laurențiu și Patrick, puși în fața unei situații dificile.

Patricia și Laurențiu s-au salvat de la eliminare, însă pe podium au rămas doar Ionuț și Patrick. Andreea Mantea l-a întrebat pe Patrick dacă simte vreun regret în legătură cu eliminarea.

„Regret că a fost descalificată partenera mea.

În rest, niciun regret”, a spus Patrick.

„Simțeam în ultima perioadă că nu sunt fericit”

Patrick a fost eliminat și s-a întors acasă la Nona.

Citește și: Cum arată Nona, după ce a fost descalificată din Casa Iubirii? Fanii au rămas șocați de transformare

„Vă mulțumesc din suflet, fetelor, că m-ați nominalizat, vă mulțumesc tuturor pentru tot. Sunt și bucuros dar, în același timp, și emoționat, se schimbă tot”, a declarat, emoționat, Patrick.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Patrick a menționat că nu are niciun regret că pleacă, chiar dacă la momentul eliminării avea lacrimi în ochi.

„Nu plec cu niciun regret, din contră, am învățat multe și chiar le mulțumesc tuturor concurenților. Mă simt mai educat față de cum am intrat, mai stilat, mă simt împlinit din multe puncte de vedere dar îmi pare rău că s-a terminat experiența, pentru că e o experiență frumoasă, dar plec la mai bine, nu plec la mai rău.

Simțeam, oricum, în ultima perioadă că nu sunt fericit, nici afară, și am de rezolvat multe chestii”, a spus Patrick.

Patricia începe să plângă

Patrick a menționat că mai are lucruri de rezolvat, referitoare la relația cu Nona, care în ultima vreme nu a mers foarte bine.

„În cuplul meu, simt că am cam pierdut cuplul în ultima perioadă și vreau să continui cuplul și afară”, a declarat Patrick.

Andreea Mantea l-a întrebat pe Patrick dacă are batistă la sacou, deoarece Patricia a început să plângă, copleșită de emoții fiind.

Citește și: Gală eliminatorie în această seară, în Casa Iubirii. Noi detalii ies la iveală despre concurenți

„Nu știu, cumva m-am obișnuit cu el aici, în casă, mă bucur că merge, tocmai de aia l-am și votat. Sper să fie cea mai bună decizie pe care ai luat-o și să-ți asculți inima”, a spus Patricia.

Patrick și-a luat rămas-bun de la colegii săi de emisiune. Andreea Mantea și concurenții au discutat despre starea lui Patrick, că era nefericit și că a plecat nepregătit din emisiune.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si