Close sidebar
Close sidebar

Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei

Tânăra abia ce împlinise 27 de ani și era fericită. Elisa era îndrăgostită și urma să se căsătorească cu iubirea vieții sale. Cei doi se întâlniseră în liceu și au știut întotdeauna că sunt făcuți unul pentru celălalt. Din nefericire, destinul a avut alte planuri pentru femeie.

Alexandra Costea,

Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc în seara zilei de joi, 4 mai 2023, atunci motocicleta pe care Elisa Mazzucchelli se afla împreună cu logodnicul său s-a izbit în plin de un autoturism, în Bovisio Masciago, de-a lungul Saronno-Monza, Italia. Cei doi au ajuns de urgență la spital.

Battista Ade Citterio, iubitul tinerei de 27 de ani, a avut noroc că rănile sale nu au fost grave, astfel încât a fost externat rapid. Din păcate, pentru cea care urma să-i devină soție, consecințele au fost fatale. După trei zile în care s-a aflat în comă la un spital din Milano, Elisa s-a stins din viață.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Discriminare la cote maxime! O tânără a fost concediată din cauza culorii părului: „Un păr frumos de-ți pierzi capul”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Elisa noastră nu a reușit. Nu există cuvinte, doar durere profundă”, a fost mesajul scris de colegii tinerei pe Facebook. „Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”:  această frază era ghidul de viață al tinerei de 27 de ani. În ziua de 24 aprilie, Elisa își sărbătorea aniversarea, dar destinul avea alte planuri pentru ea.

Elisa s-a cunoscut cu iubitul ei în liceu

„Elisa. Viața a luat o decizie nedreaptă și ingrată față de tine, o floare nu poate fi tăiată la 27 de ani. Te voi purta mereu în suflet”, a fost unul din mesajele postate de un apropiat.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Laviniei i se va face dreptate după 5 ani de la accidentul care a lăsat-o în stare vegetativă. Fetița a fost lovita de mașină în curtea grădiniței

Cuplul se cunoscuse în liceu: „Elisa a avut un accident de motocicletă cu Battista Ade Citterio, tot fost elev”, au mai scris cei care îi cunoșteau pe grupul de Facebook al liceului.

„O soartă teribilă și nedreaptă, o veste șocantă”, au comentat prietenii disperați, care susțin că trec printr-o  „durere imensă”. „Nu trebuia să se întâmple așa. Acum odihnește-te în pace”.

Citește și: Un român, în vârstă de 45 de ani, a încercat să fure seiful cu încasări al unei agenţii de pariuri

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI