Ella Tina Solzariu, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, a fost invitată în platoul Știrilor Kanal D, pentru a vorbi despre viața ei, dar și despre noua piesă lansată în urmă cu doar o zi pe Youtube.

Invitata Simonei Pătruleasa în ediția de astăzi, 15 octombrie 2021, a Știrilor Kanal D, a povestit prin ce clipe grele a trecut atât ea, cât și mama sa.

Aceasta a dezvăluit că mama ei suferă de cancer mamar și că a ajuns mult prea târziu la doctor, cancerul aflându-se în stadiul 3.

Ella: ”Este prea avansată boala, din păcate”

Durerea din sufletul Ellei, a determinat-o să îi dedice o melodie mamei sale, care a plâns timp de patru ore după ce a ascultat-o. Mama Ellei i-a mulțumit cu lacrimi în ochi pentru cadoul primit.

Ella: ”A plâns timp de patru ore, mi-a mulțumit și mi-a spus că i-am străpuns inima cu aceste cuvinte din melodie”.

AICI poate fi ascultată noua melodie a Ellei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Videoclip melodie

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ambii părinți ai Ellei sunt bolnavi

Pe lângă faptul că este devastată de faptul că mama ei este grav bolnavă, și tatăl vedetei suferă de o boală, și anume, de diabet. Mai de mult, Ella a aflat că este posibil ca bărbatul să își piardă vederea și că va trebui operat de urgență, iar operația a fost un succes pentru bărbat.

”Primisem un telefon de la tata și mi-a spus că este psoibil să își piardă vederea, având în vedere că el are diabet și m-am speriat când m-am gândit că voi avea doi părinți orbi. S-a terminat povestae cu tata și m-a sunat și mi-a spus ca a recidivat boala mamei mele adică cancer la sân. Au fost câteva săptămâni în care nici nu voiam să ies din casă. Mă întrebau oamenii, cunoștințele, și efectiv nu voiam să ies.

Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând la telefon și am încercat să îi încurajez pe ei să treacă peste. A fost o perioadă destul de grea când am realizat că e greu să ai prieteni.”, a mai precizat frumoasa brunetă în urmă cu ceva timp.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si