Ella Solzariu îl susține   pe Culiță Sterp de la „Survivor România 2021”. „Țin cu Culiță eu!! Îl susțin din tot sufletul!” a zis Ella Tina.

Întrebată pe Instagram de către urmăritorii săi dacă-l susține pe Jador sau pe Culiță, Ella a oferit răspunsul. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mărturisit că favoritul ei este Culiță.

ella de la puterea dragostei culiță sterp
Jador și Culiță la Survivor România.[Sursa foto: google]

Focoasa brunetă a mărturisit că nu urmărește emisiunea foarte des, însă dacă o face il susține pe Culiță Sterp de la „Faimoșii”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal la „Puterea dragostei”! Cine a sărit la bătaie în casa iubirii

Ella de la „Puterea Dragostei”- vacanță la munte cu prietenii

La sfârșit de săptămână, Ella Solzariu a evadat departe de gălăgia din Capitală. Bruneta a luat-o pe Ana-Maria Lintaru, pe iubitul acesteia și ceilalți prieteni din grupul lor și au mers la Brașov.

Citeste si: Cine este, de fapt, Aya de la „Puterea dragostei? Cu ce se ocupa înainte blondina

Ella de la „Puterea Dragostei” a vrut să stea departe de probleme pentru câteva zile. Bruneta sexy a stat în inima munților pentru a se relaxa.

Tinerii au trecut și prin câteva peripeții după ce au rămas blocați cu mașina în zăpadă. Mai multe persoane i-au ajutat să iasă din zăpadă după ce au blocat traficul.

Citeste si: Livian, la Survivor România 2021, din aprilie? Ipoteza explozivă care circulă printre fanii ”lupului”. Cum s-a dat de gol fiul lui Nelson Mondialu?

Ella de la „Puterea Dragostei” este singură în prezent. Ea s-a despărțit de curând de iubitul ei arab.

Citeste si: Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote! "Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si