Ella de la "Puterea Dragostei" le-a dat de câteva ori motive de îngrijorare susținătorilor ei, în decursul ultimelor luni. Bruneta trece prin clipe înfiorîtoare după ce boala mamei sale a recidivat. După ce a anunțat că va lua o pauză din lumina reflectoarelor și de la activitatea de pe rețelele de socializare, urmăritorii ei au fost foarte fericiți să vadă că bruneta a început să posteze din nou pe Instagram.

Ella de la "Puterea Dragostei" iubește din nou? Ce mesaj le-a transmis bruneta susținătorilor săi: „Dacă mă iubește...”

Citeste si: Simina, fosta concurentă „Puterea Dragostei”, experiență neplăcută cu un livrator: „comandați de la restaurant!”

În urmă cu câteva zile, bruneta a pregătit o sesiune de întrebări, unde susținătorii i-au adresat mai multe înrebări. 

Citeste si: Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

Ella este din nou într-o relație?

Întrebată dacă își iubește socra, răspunsul brunetei le-a dat trezit suspiciuni urmăritorilor că aceasta are în viața ei pe cineva.  „Dacă mă iubește și ea pe mine, categoric și eu o iubesc și o pup tare, tare”,   a susținut Ella Tina.

TTotodată, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a primit foarte multe complimente și mesaje de susținere.

Fanii vedetei sunt fericiți să o vadă din nou activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care aceștia au întrebat-o dacă este fericită.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Atât timp cât sunt sănătoasă, cât am două mâini, două picioare, părinții în viață, nu am de ce să nu fiu fericită. Sunt extrem de fericită și mereu am fost fericită”,  a adăugat fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Printre curiozitățile fanilor s-a regăsit și o întrebare cu privire la dorința de a deveni mămică a Ellei. Vedeta a declarat că acest pas important din viața ei va avea loc atunci când vrea Dumnezeu.

„Nu cred că este un moment potrivit pentru a fi mamă. Când Dumnezeu îl alege, cred că atunci e cel mai frumos moment. Atunci viața te pregătește să fii mamă. Da, îmi doresc” le-a spus Ella Tina susținătorilor. 

Citeste si: Dan Bursuc a dat lovitura în pandemie. Manelistul se laudă că lucrează 100% legal

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" vrea să ia o pauză de la rețelele de socializare

Luna trecută, Ella le dădea motive de îngrijorare urmăritorilor ei cu un anunț pe pagina sa de Instagram. Bruneta a mărturisit că simte nevoia de o schimbare în viața ei, motiv pentru care și-a anunțat fanii în legătură cu pauza pe care vrea să o ia de la rețelele de socializare, dar și carieră.

Ella de la "Puterea Dragostei" iubește din nou? Ce mesaj le-a transmis bruneta susținătorilor săi: „Dacă mă iubește...”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Andreea Pirui este nevinovată. Ce a dezvăluit examenul toxicologic al fostei concurente de la Puterea Dragostei: ,,Mulțumesc lui Dumnezeu!"

„Bună seara frumoșii mei oameni! Am o perioadă extrem de încărcată sufletește în care vreau ajutorul lui Dumnezeu să îmi fac ordine în gânduri și în viața! De câteva luni a o neliniște și simt să fac o schimbare în viața mea! În tot acest timp mă tot confrunt cu niște situații și realizez că dacă ai apărut pe tv sau în media vei fi condamnat pe viață la critică și întotdeauna lumea îți va pune o etichetă greșită.

Deși în spatele ecranului sau a unei imagini realitatea poate fi alta! Se poate ca în spatele acestui tv să fie un om cald, respectuos, care poate nu îi place faptul că a ajuns pe tv și se luptă cu asta și imaginea pusă de către media! Nu vreau să fiu foarte lungă, doar vreau să vă anunț că în curând voi dispărea din media datorită faptului că îmi doresc să mă apropii de Dumnezeu și să mă dedic lui și familiei”,   a anunțat fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" pe Instatory.

Citeste si: Bogdan Mocanu, după despărțirea de iubita misterioasă: "Mi-a violat fata asta și mintea, și inima"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si