Close sidebar
Close sidebar

Ella de la „Puterea Dragostei” a răbufnit: „Lăsați-mă să mă iubesc cu cine vreau!”

Ella de la „Puterea Dragostei” a clacat nervos pe contul său oficial de socializare. Bruneta este deranjată de fanii emisiunii care au discutat de relația dintre ea și Iancu Sterp.

Georgiana Balaban,

Ella de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ella Tina a lansat un mesaj dur pentru fanii emisiunii „ Puterea Dragostei ” care îi critică viața privată: „Eu sunt, după cum mă vedeți puțin iritată, nervoasă, nu știu exact cum să spun. Ei bine, da...de ce...pentru că unii dintre voi intră cu bocancii în viața noastră, a mea, a tuturor. Lăsați-ne în pace, lăsați-ne să ne iubim cu cine vrem noi, să ne petrecm timpul cu cine vrem noi. Să facem ce vrem cu cine vrem. Ce a fost a fost, s-a dus, a trecut. Nu ne mai judecați! Gata! S-a dus! Nu mai criticați, nu mai vorbiți urât. Ne-am săturat să ne judecați pentru o poză, pentru o nimica.

Nu e ok, ce faceți, voi nu v-ați săturat? Investiți în voi! Nu mai comentați la poze. Eu vorbesc acum pentru cei care nu-și țin gura.” a zis Ella.

Ella de la Puterea Dragostei- nervoasă pe Instagram. [Sursa foto: Instagram]

Ella de la „Puterea Dragostei”- mesaj după ce s-a auzit că formează un cuplu cu Iancu Sterp

Ella de la „ Puterea Dragostei ” striga pe contul său oficial de Instagram că viața sa privată a fost invadată de cine nu trebuie. Nemulțumirea brunetei a survenit în urma zvonurilor apărute, conform cărora ea și Iancu Sterp ar avea o relație. Până în prezent, cei doi nu au confirmat dar nici nu au negat aceste zvonuri apărute în showbiz.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ella Tina se ceartă cu fanii. [Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI