Chiar e ok, nu mă aşteptam nici eu. E un tip tare mişto. Sunt liberă şi pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am şi colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educaţie. Ne simţim tare bine împreună” ,a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei cu puțin timp în urmă, conform wowbiz.ro.

Tânăra are o nouă relație și recent, într-un clip postat pe contul de TikTok, le-a arătat fanilor și cum arată noul partener de viață.

Finalista sezonului doi Puterea Dragostei a afirmat, joi seara, într-un clip postat pe Instagram că s-a logodit. Bruneta a ieșit în oraș cu Ana Maria Lintaru, fosta concurentă a sezonului doi Puterea Dragostei, iar vestea cea mare a fost dată chiar de Ella.

„Ana, nu spui că te-ai logodit și tu? Ți-e rușine?”, îi spune Ella, Anei de la Puterea Dragostei.

„Să fie de bine, să fie într-un ceas bun! Să ne fie într-un ceas bun”, afirmă Ella Tina.

„M-am rușinat”, adaugă Ana Maria Lintaru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ella de la Puterea Dragostei s-a logodit? „Să ne fie într-un ceas bun”
Ella de la Puterea Dragostei s-a logodit? „Să ne fie într-un ceas bun”

Citeste si: Ce noi dezvăluiri a făcut Bianca Comănici despre fostul iubit? „Nu mai puteam de nervi”

Ella de la Puterea dragostei, mărturisiri despre fostul iubit

Fosta concurentă a spus că a avut sentimente puternice pentru Jador. Bruneta a mai mărturist că l-a uitat cu greu pe actualul concurent de la Survivor și totodată a suferit mult în urma despărțirii de acesta.

Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune…

Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât”, a mai mărturisit Ella de la Puterea Dragostei despre fostul iubit, pentru Wowbiz.

Citeste si: Meda de la „Puterea dragostei”, în lacrimi. Ce s-a întâmplat în casa iubirii

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si