Gestul neașteptat de către fanii Ellei de pe Instagram i-a șocat pe aceștia, de aceea ea a vrut să le explice de ce și-a șters toate fotografiile.

Decizia radicală a Ellei, fosta iubită a lui Jador, a stârnit multe reacții din partea internauților săi, așa că nu a avut de ales și a trebuit să le explice ce se întâmplă cu ea.

Se pare că Ella nu traversează o perioadă tocmai bună, de aici și hotărârea de a-și face ordine în viață și în gânduri pentru o vreme.

Așadar, frumoasa brunetă vrea să ia o pauză de la tot și toate pentru că de câteva luni are o stare de neliniște și tot mai multe probleme care îi dau dureri de cap.

Ella 

[Sursa foto: Instagram]

”Am o perioadă destul de încărcată sufletește”

”Am o perioadă extrem de încărcată sufletește în care vreau ajutorul lui Dumnezeu să îmi fac ordine în gânduri și în viața! De câteva luni am o neliniște și simt să fac o schimbare în viața mea!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În tot acest timp mă tot confrunt cu niște situații și realizez că dacă ai apărut pe tv sau în media vei fi condamnat pe viață la critică și întotdeauna lumea îți va pune o etichetă greșită.

Deși în spatele ecranului sau a unei imagini realitatea poate fi alta! Se poate ca în spatele acestui tv să fie un om cald, respectuos, care poate nu îi place faptul că a

ajuns pe tv și se luptă cu asta și imaginea pusă de către media!

Nu vreau să fiu foarte lungă, doar vreau să vă anunț că în curând voi dispărea din media datorită faptului că îmi doresc să mă apropii de Dumnezeu și să mă dedic lui și familiei”, a anunțat Ella de la Puterea Dragostei, pe InstaStory.

Postarea Ellei 

[Sursa foto: Instagram]

Ella nu va fi prezentă la evenimentul din Dubai

Totodată, Ella anunțat în urmă cu doar câteva ore faptul că din cauza unor probleme nu va ajunge la un eveniment care se ține în Dubai și a subliniat faptul că nu are o zi bună.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si