Ella și-a surprins fanii nu doar într-un mod plăcut, aceasta a fost și criticată

Cum să pui o așa poză? Tu erai o femeie decentă, demnă și cu frica lui Dumnezeu! Pui o poză în colanți în care se vede partea inghinală în totalitate? O femeie decentă nu ar face asta!”, este unul dintre comentariile acide primite de brunetă.

„Așa îi place ei, ce a aratat în emisiune era doar pentru cameră. Acum a ajuns de tot râsul”, a scris o altă persoană care a susținut-o în emisiune și a urmărit-o până la apariția controversatei fotografii.

Citeste si: Decizia luată de Rafaela de la Puterea Dragostei, după bătaia primită de la fostul iubit: ”Am mai mult de 24 de ore nedormite..”

Fosta concurentă din casa iubirii, Ella, apariție incendiară pe Instagram

Ella de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară: „Cum să pui o așa poză?”
Ella de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii cu o fotografie incendiară: „Cum să pui o așa poză?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În poză, Ella se prezintă cu un look diferit, și foarte sexy. Și-a încrețit părul și și-a făcut breton, care se potrivește de minune cu ținuta, pe un ton negru.

Citeste si: Ea este soacra Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini în premieră

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, care s-a iubit în primul sezon cu Jador a fost cuplată de presă cu mai mulți bărbați cunoscuți de când a devenit celebră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si