Elon Musk a schimbat logo-ul Twitter

Elon Musk a dezvăluit cum va arăta logo-ul Twitter, un „X” alb-negru care va înlocui celebra pasăre albastră a Twitter.

Elon Musk continuă cu procesul de rebranding major al platformei Twitter pe care a cumpărat-o pentru 44 de miliarde de dolari anul trecut, potrivit San Francisco Chronicles.

Elon Musk twitter

Elon Musk a prezentat logo-ul Twitter

[Sursa foto: Twitter]

Noul logo cu X al Twitter a început să apară luni în partea de sus a versiunii desktop a Twitter, dar pasărea era încă dominantă în aplicația pentru telefon. 

Cu o zi în urmă, Elon Musk a înlocuit pictograma Twitter cu un X alb pe fundal negru chiar pe sediul Twitter din San Francisco. 

Magnatul sud-africat a postat luni o poză cu imaginea proiectată pe sediul companiei sale din San Francisco.

Elon Musk înlocuiește pasărea albastră Twitter cu un X alb-negru

Elon Musk le-a cerut anterior fanilor idei de logo și a ales una, pe care el a descris-o drept Art Deco minimalist, spunând că această imagine „cu siguranță va fi rafinată”.

„Și în curând ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și, treptat, de la toate păsările”, a scris Musk pe Twitter duminică.

Tot ieri, patronul Space X și Tesla a postat o fotografie cu sine ținând brațele în forma literei X și a scris: ""Nu sunt sigur ce indicii subtile au declanșat asta, dar îmi place litera X".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Elon Musk a devenit proprietarul Twitter în luna octombrie a anului trecut, iar prima schimbare realizată pentru aplicație a fost adoptarea denumirii comerciale de X Corp.

Această măsură se pare că a fost primul pas în schimbarea Twitter, pe care Elon Musk dorește să o transforme într-o aplicație nouă, precum una care există în China.

Citește și: VIDEO- Uniunea Europeană ia în considerare interzicerea avatarurilor AI, dar se confruntă cu provocări în reglementarea evoluției rapide a tehnologie

Duminică, Elon Musk a anunțat schimbarea de logo la Twitter: "Şi, în curând, ne vom lua adio de la brandul Twitter şi, treptat, de la toate păsărelele. Dacă un oarecare logo, suficient de bun, va fi postat în această seară, vom face ca (acesta) să intre în funcţiune în întreaga lume, mâine", a scris Elon Musk pe contul lui de Twitter.

Mesajele pe Twitter devin "X-uri"

Domeniul web X.com redirecționează acum utilizatorii către Twitter.com, a spus Musk, luni, conform jurnaliștilor AP.

Ca răspuns la întrebările despre ce nume vor purta tweet-urile când se va face rebrandingul, Musk a spus că acestea vor fi numite X-uri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Dovada că Elon Musk, CEO al Tesla, este fascinat de multă vreme de litera X se vede și în numele companiei sale de rachete Space Exploration Technologies Corp., cunoscută ca SpaceX.

În anul 1999, Musk a fondat un startup numit X.com, o companie de servicii financiare online cunoscută acum ca PayPal.

Achiziția Twitter și rebranding-ul masiv fac parte din strategia lui Elon Musk de a crea ceea ce el a numit o „aplicație totală”, similară cu WeChat din China, care combină chat-uri video, mesagerie, streaming și plăți.

Noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, adus de Elon Musk de la NBC Universal, a postat noul logo p pagina sa de Twitter și a scris că litera X va fi „starea viitoare a interactivității nelimitate – centrată pe audio, video, mesagerie, plăți/bancare – creând o piață globală pentru idei, bunuri, servicii și oportunități”.

Linda Yaccarino, mesaje despre litera X și viitorul Twitter

"X va merge mai departe", a scris CEO-ul Twitter, Linda Yaccarino în cursul zilei de luni.

"Este un lucru excepțional de rar – în viață sau în afaceri – să ai o a doua șansă de a face o altă mare impresie. Twitter a făcut o impresie masivă și a schimbat modul în care comunicăm. Acum, X va merge mai departe, transformând piața urbană globală.
De ani de zile, fanii și criticii deopotrivă au împins Twitter să viseze mai mare, să inoveze mai repede și să ne împlinească marele potențial. X va face asta și mai mult. Am început deja să vedem că X ia contur în ultimele 8 luni prin lansările noastre rapide de funcții, dar tocmai am început.
Nu există absolut nicio limită pentru această transformare. X va fi platforma care poate oferi, ei bine... totul. Elon Musk și cu mine așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipele noastre și cu fiecare dintre partenerii noștri pentru a aduce X în lume", a spus noul CEO al Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si