Close sidebar
Close sidebar

Elon Musk vrea să lanseze o aplicație prin care oamenii să folosească X pe ecranul mașinii

Elon Musk își dorește să ducă creațiile sale la un cu totul alt nivel. El își dorește o aplicație care să ruleze pe ecranul mașinii. Cu toate acestea, oamenii nu văd nimic bun în această inovație.

Ana-Maria Costea,

Elon Musk vrea să lanseze o aplicație prin care oamenii să folosească X pe ecranul mașinii

[Sursa foto: Bankrate]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elon Musk vrea să îmbine utilul cu plăcutul și își dorește să pună X (fost Twitter) pe ecranul mașinii. Astfel, iubitorii Tesla vor putea conduce mașina visurilor lor și vor naviga, în același timp, pe X

„Vom crea o aplicație care vă va permite să vedeți cele mai recente de la X pe ecranul mașinii”, a scris Elon Musk în mediul online.

Oamenii nu văd cu ochi buni „inovarea” lui Musk

Oamenii consideră că nu este cel mai bun lucru ca oricine să poată naviga pe X în timp ce conduce. Ei motivează că acest lucru ar servi ca o distragere a atentiei în timpul șofatului și este periculos.

Citește și: Elon Musk le va plăti anumite sume de bani persoanelor tratate incorect pentru postările de pe platforma X: „Vă vom finanța factura legală”

„Elon Musk vrea constant să omoare oameni în mașini. Este cu adevărat remarcabil”, a spus cineva

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

O altă persoană spune că mașinile Tesla „funcționează defectuos” pe pilotul automat. Soluția lui Musk de inovare ar putea „deschide firul unor catastrofe”.

O a treia persoană spune că este o idee proastă și că „postările pe X sunt constant atât de proaste încât te fac să vrei să te lovești intenționat de un stâlp”.

Elon Musk pare să neglijeze siguranța oamenilor la volan

Elon Musk nu a excelat la capitolul siguranță în mașinile sale, în trecut. Mai mulți oameni au avut probleme cu mașinile lor Tesla în ultimul an.

Dorința de inovare a miliardarului este una „apăsătoare”. Încă de când a schimbat numele platformei Twitter în X, bărbatul se gândește la noi metode de a șoca fanii Tesla.

Citește și: Elon Musk și Mark Zuckerberg se judecă. Aplicația Threads copiază Twitter

Elon Musk și-a dorit să creeze o aplicație similară cu WeChat din China. A vrut ca X să fie „o super aplicație”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI