Close sidebar
Close sidebar

Emanuel a aruncat bomba în ”Casa Iubirii”: ”Flavius s-a săturat de tine”

Momente tensionate în ”Casa Iubirii”, după ce Larisa este lovită de comentariile concurenților, comentarii referitoare la relația cu Ionuț.

Diana Bostan,

Emanuel Cica


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa este aspru criticată de concurenți, care susțin că a făcut doar ce a vrut Ionuț, iar acum acesta nu mai are nevoie de ea.

Emanuel o atacă dur pe Anca

Anca este cea care o susține pe Larisa și spune că o înțelege. Emanuel și Radu nu înțeleg de ce Anca îi apără pe Ionuț și Larisa.

Citește și: Andreea Mantea a anunțat numele celei de-a treia finaliste a emisiunii ”Casa Iubirii”: „Am avut emoții!”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Concurenta este acuzată că vrea să se pună într-o lumină bună în fața susținătorilor. Emanuel este sătul de atitudinea Ancăi și aruncă bomba: ”Anca, Flavius s-a săturat de tine”.

Larisa a izbucnit în lacrimi

În ediția de ieri Larisa a fost atacată dur de Emanuel, care nu crede în relația pe care Larisa a avut-o cu Ionuț și este de părere că nu l-a plăcut niciodată.

Citește și: Radu s-a destăinuit în fața lui Emanuel. Ce spune concurentul despre copilăria sa

Larisa este acuzată de faptul că a fost marioneta lui Ionuț pentru că amândurora le-a convenit situația și susținerea de care au avut parte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI