Emanuel a avut parte de o cameră roșie cu Laura, pentru care și-a manifestat interesul de la intrarea ei în casă. Însă glumele făcute de Emanuel au fost intens discutate în casa băieților.

Citeste si: Sorin, în mijlocul unui nou scandal în "Casa Iubirii". Atac la Bianca: "Nicoleta nu e vocală când dă de prostie"

Emanuel a făcut mai multe glume pe seama înălțimii Laurei

Radu l-a dat de gol pe Emanuel care ar fi spus despre Laura că este mult prea scundă pentru e. El a mărturisit asta după camera roșie, atunci când a îmbrățișat-o pe concurentă.

Citeste si: Ce se întâmplă între Ștefania de la Casa Iubirii și Cristian Comănici? „Nu aveam cum să uit primele momente!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Suntem penali. Îmi plac piticii”, ar fi spus Emanuel despre Laura. Băieții nu au văzut cu ochi buni glumele făcute de concurent și nici palma dată în joacă Laurei.

Care a fost reacția Laurei la auzirea acestor vorbe

Într-o conexiune cu fetele, Emanuel a decis să-i spună și Laurei înainte de difuzarea materialului. Reacția Laurei a fost una neașteptată și nu a părut deranjată de glumele făcute de Emanuel.

Citeste si: Kinga, în lacrimi, după ce Bianca a dat cărțile pe față: „Vă rog să-i spuneți că stilul ei este frumos și nu este obligată să se îmbrace că o doamnă bătrână”

Rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu sau atitudinea lui Emanuel va pune punct cunoașterii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si