Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Emil Boc, din nou în primăria din Cluj-Napoca. Primele declarații după câștigarea celui de-al șaselea mandat: "Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor"

Emil Boc a câștigat alegerile locale din Cluj-Napoca. Edilul se află la cel de-al șaselea mandat. Ce a declarat primarul.

Elena Tasca,

Emil Boc, din nou primar al municipiului Cluj-Napoca

[Sursa foto: Capturi Facebook- Emil Boc]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primăria muncipiului Cluj-Napoca a fost câștigată pentru a șasea oară de Emil Boc. Edilul a făcut primele declarații după obținerea noului mandat.

Emil Boc, din nou primar al municipiului Cluj-Napoca

[Sursa foto: Capturi Facebook- Emil Boc]

Emil Boc, pentru a șasea oară primar al municipiului Cluj-Napoca

Emil Boc a câștigat pentru a șasea oară primăria municipiului Cluj-Napoca. Edilul a câștigat detașat alegerile, obținând 42,49% din voturi.

Citește și: Rezultate exit-poll Cluj-Napoca 2024. Cine e noul primar al celui mai mare oraș din Transilvania?

Reprezentantul Partidului Național Liberal a mulțumit în mod public alegătorilor pentru voturile acordate. Totodată, edilul a ținut să mulțumească și celor care nu l-au votat, asigurându-i că au fost, de asemenea, înțeleși.

"Dragi clujeni,

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, astfel încât să pot continua munca la Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați votat, care ați venit la vot indiferent de vreme.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat.

Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită.

La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună. Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc!", a scris pe Facebook Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.

Citește și: Județele cu cea mai mare prezență la vot și cele codașe. Alegătorii din mediul rural, mai mulți decât cei din mediul urban

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Emil Boc a mers la vot pe data de 9 iunie 2024, împreună cu soția sa. La ieșirea din secția de votare, primarul a declarat că a votat pentru o Românie puternică și pentru ca orașul Cluj-Napoca să fie ca afară.  

Emil Boc, din nou primar al municipiului Cluj-Napoca

[Sursa foto: Capturi Facebook- Emil Boc]

"Am votat astfel încât în continuare lucrurile bune să se adune la Cluj. Am votat pentru un oraş ca afară, pentru că dacă dorim o ţară ca afară, trebuie în primul rând să avem oraşe ca afară, iar Clujul este pe cale să fie un oraş ca afară, un oraş pe care să şi-l dorească românii în continuare, clujenii să fie bucuroşi că trăiesc într-un oraş cu condiţii cât mai apropiate de cele din Uniunea Europeană. Am votat de asemenea pentru o echipă care a fost capabilă să aducă Clujul la nivelul de dezvoltare care este astăzi şi care are maturitatea şi experienţa să ştie ce să facă în continuare pentru a-l menţine. De asemenea, am votat pentru o Românie puternică în Europa şi pentru o Europă puternică, pentru că doar o Europă puternică poate să ne asigure în continuare pace, libertate de mişcare şi acces la prosperitate", a declarat Emil Boc.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI