Close sidebar
Close sidebar

Emil Boc "si-a premiat" fata cu un... apartament! Cezara este studenta la Drept in Cluj

Emil Boc, fostul premier al Romaniei, i-a cumparat un apartament fiicei sale, Cezara, dupa ce aceasta a intrat la facultate.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul prim-ministru al Romaniei, Emil Boc, va candida pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca, astfel ca si-a actualizat declaratia de avere. In document apare informatia ca politicianul a achizitionat, in 2015, un apartament de 63 de metri patrati in Cluj, care a fost trecut pe numele Cezarei, fiica sa cea mare.

Se pare ca Boc a tinut sa recompenseze rezultatele la invatatura ale fiicei sale, care a absolvit cu brio liceul, vara trecuta, apoi a intrat la Facultatea de Drept de la Universitatea Babes-Bolyai. Conform declaratiei de avere, Emil Boc locuieste intr-un apartament de 62 de metri patrati, achizitionat de sotia sa, Oana, in 1995. Sotii Boc mai au o fiica, mezina Patricia, care este eleva in clasa a X-a.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI