Concurentii show-ului „Imi place dansul” sunt pregatiti de batalia pe ringul de dans din acest weekend, sambata si duminica, de la ora 20:00, emotii uriase ii vor incerca pe cei 11 dansatori, in fata juratilor exigenti. Emotiile sunt cu atat mai mari cu cat in seara de duminica, in Gala show-ului, unul dintre cei 11 concurenti va parasi competitia.

 Pe parcursul show-ului sunt abordate diferite stiluri de dans, de la cel contemporan, modern, sportiv pana la street dance, pentru ca fiecare concurent sa isi puna in valoare calitatile si abilitatile artistice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In editia de sambata seara „Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 20:00, Emil Rengle si Cocuta fac alianta pentru a-i demonstra lui CRBL miscari de dans iesite din comun. Cei doi jurati vor pune in scena un moment scurt de locking dance, si, pentru ca provocarea sa fie si mai dificila, Emil Rengle va executa aceste miscari de streetdance pe tocuri. 

Din streetdance-ul lansat in anii 60-70, s-a desprins si subramura adiacenta acestuia, locking dance, unul dintre cele mai speciale stiluri de dans.

Lockingul reprezinta un stil de dans care este in foarte stransa legatura cu cultura hip-hop americana, avandu-si originea, insa, in cultura funk a anilor 70. Ulterior, lockingul s-a extins si pe teritoriul Europei, acest stil de dans imbinand miscari ample, din maini, in general, cu miscarile usor sesizabile, mici, dar foarte ritmice.

Cum s-au descurcat Emil Rengle si Cocuta pe miscari de locking dance si care este reactia celor din platoul emisiunii „Imi place dansul” veti putea afla urmarind editia de sambata seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si