Close sidebar
Close sidebar

Emisiunea de reportaje „Asta-i România!”, preferata publicului, la orașe și în întreaga țară

Emisiunea “Asta-i România!” continuă să își mențină poziția de lider în audiențe, plasând duminică, 17 septembrie, Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, în rândul publicului de la orașe și din întreaga țară, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Sorin Negru,

Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri, în intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând 3,3% rating și 15,3% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară (target Național), și 2,8% Rating și 12,7% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe (All Urban).

Citește și: Emisiunea de calatorii "ROventura”, de la Kanal D, pe primul loc în preferințele publicului!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O medie de 575.000 de telespectatori au urmărit ieri Kanal D în intervalul sus menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 15:22, când 704.000 de fani ai emisiunii urmăreau reportajele inedite marca “Asta-i România!”.

Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărit ă  în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI