Jucătoarea de tenis Emma Răducanu. în vârstă de 18 ani, cu tată român şi mamă chineză, este noua imagine a colecțiilor de îmbrăcăminte pentru femei ale casei de modă franceze, Dior, dar şi a produselor de îngrijire a pielii şi machiaj a acesteia. 

Citeste si: Emma Răducanu, antrenată de fostul antrenor al jucătoarei Johanna Konta

Emma Răducanu, noul ambasador Dior

Cu o lună înainte de anunțul oficial, tânăra sportivă a apărut la premiera mondială a filmului James Bond ,,No Time to Die", purtând o rochie în stil grecesc, creată de Maria Grazia Chiuri, directorul de creaţie al Casei Dior, pentru colecția Cruise 2022.

Tot în luna septembrie a anului acesta, Emma Răducanu a strălucit la Met Gala, într-o ţinută Chanel. Ulterior, aceasta a semnat un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador al faimosului brand de bijuterii.

Emma Răducanu, noul ambasador Dior

Emma Răducanu la Met Gala

[Sursa foto: Facebook Emma Răducanu]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Emma Răducanu și Simona Halep vor concura la Transylvania Open la sfârșitul lunii acesteia. Turneul se va desfășura în Cluj-Napoca

Începând de acum, Emma va lucra cu Churi şi cu Peter Philips. Cei doi conduc liniile de produse Dior pentru îngrijirea pielii şi machiaj.

Printre ambasadorii recenți ai brandului francez se enumeră și vedeta K-pop Jisoo şi actriţa Yara Shahidi.

Citeste si: Simona Halep s-a calificat în turul al doilea al Kremlin Cup

Răducanu: ,,Am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film" 

Într-un interviu acordat ediţiei din Marea Britanie a revistei Vogue, Emma Răducanu a punctat cât de important a fost pentru ea evenimentul de pe covorul roşu.

,,A putea purta o rochie de genul acesta, realizată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experienţă unică. Broderia detaliată a fost excepţională şi am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea", a declarat tânăra sportivă.

Citeste si: Flacăra olimpică pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beiijng a fost aprinsă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si