Close sidebar
Close sidebar

Emmanuel Macron, cea mai frumoasa declaratie de dragoste a unui lider, rostita la TV. "Ea este ancora mea!"

Formeza unul dintre cele mai controversate cupluri prezidentiale din cauza diferentei de varsta de 25 de ani, dar asta nu ii impiedica sa isi demonstreze unul altuia sentimentele in cele mai frumoase moduri.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a facut recent sotiei sale cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care un lider a rostit-o vreodata la TV. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Iubirea face parte din viata mea, din echilibrul meu. Cred ca nu poti cladi ceva maret si nu poti sa ai un comportament corect daca nu ai un echilibru si o relatie de cuplu solida. Sunt cu sotia mea de cateva decenii. E o parte din mine…. E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, sa am pe cineva acasa care sa-mi spuna adevarul zi de zi, pentru ca accesul la adevar este una dintre principalele provocari.

Cineva cu convingerile sale, care sa te cunoasca asa cum esti cu adevarat, care sa te iubeasca pentru cine esti, nu pentru ce reprezinti, pentru rolul tau, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment. Am incredere in ea. Este foarte importanta pentru mine pentru ca este ancora mea”, a declarant presedintele Emanuelle Macron.

Sursa: okmagazine.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI