Nu este un secret faptul că Alex este foarte îndrăgostit de Bianca, iar gesturile sale o emoționează mereu pe concurentă.

Alex i-a spus Biancăi ”Te iubesc” în camera roșie

Bianca a fost chemată de Alex în camera roșie, acolo unde tânărul a așteptat-o plin de emoție. În momentul în care Bianca a intrat, o melodie romantică s-a auzit pe fundal, iar cei doi au dansat.

Citește și: Cristina, verde de gelozie, după ce Nona a spus că Mihaela se simte mai bine în prezența lui Radu: „Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?”

Cei doi s-au sărutat pasional, moment în care Alex i-a spus ”Bianca, te iubesc!”. Vizibil emoționată, Bianca i-a spus că și ea îl iubește.

Radu și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit o surpriză incredibilă din partea surorilor sale

Radu a avut parte de momente emoționante și lacrimi de bucurie ieri, în „Casa Iubirii”! Concurentul și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o surpriză pe cinste, din partea surorii sale!

Citește și: VIDEO. Mihaela de la "Casa Iubirii", în lacrimi după ce Robert a pus tunurile pe ea. "Nu meriți lacrimile mele"

El a fost vizitat chiar în casă de cele două surori ale sale.

Totuși, concurentul nu a primit doar cadouri, ci și sfaturi în privința relației cu Cristina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Decizie neașteptată din partea Mihaelei.„Iar subiectul ăsta! Nu mai am cuvinte! Nu am argumente!”

Concurenții din „Casa Iubirii” au parte în fiecare ediție de controverse, noi provocări, momente unice și senzaționale, clipe dificile, răsturnări de situație, dar și sentimente puternice, toate creând un spațiu omogen perfect pentru ca băieții și fetele să își găsească sufletul pereche.

Citește și: Laurențiu a dat cărțile pe față și spune de ce nu și-a dorit o relație cu Emma

Radu și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit cea mai mare surpriză chiar din partea surorilor sale

Ce cadouri a primit Radu de ziua lui

De ziua lui Radu, atmosfera a fost una de sărbătoare. El a avut parte de cele mai frumoase momente, alături de concurenții de la „Casa Iubirii”, dar și de familie, pentru că surorile lui au venit în vizită! Aceasta a fost o zi însorită, după ce în ultima vreme Radu a avut parte de suferință din cauza despărțirii de Cristina.

Citește și: Nona o sfătuiește pe Mihaela să-și îndrepte atenția spre Radu. Cum va reacționa Cristina

Radu a primit un cadou pe cinste, o trotinetă din partea producției emisiunii. A fost surprins să afle că va avea voie să se plimbe cu aceasta doar în casă și doar câteva zile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Radu se arată gelos atunci când Marinel și Cristina au un moment de dans

Bianca a avut o idee inedită, ca fiecare băiat și fiecare fată să îi transmită câte un mesaj cu urări lui Radu. Tânărul a fost bucuros să primească toate urările, a fost cuprins de emoții, dar atunci când Cristina a început să vorbească cu el, emoțiile au atins cote maxime. Cu lacrimi în ochi, concurenta i-a transmis să fie fericit și să își îndeplinească toate dorințele.

Surorile sale i-au adus un tort delicios și l-au îmbrățișat cu drag. Ele au făcut cunoștință cu toți colegii săi, iar Radu le-a făcut turul casei. Le-a dus chiar și în tabăra fetelor, iar Cristina s-a emoționat teribil!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si