Close sidebar
Close sidebar

Emoții în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Anunțul făcut de Andreea Mantea

Gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost una fără eliminare. Chiar și așa, tensiunile și tachinările dintre concurenți nu au luat sfârșit.

Diana Bostan,

Robert de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ionuț și-a anunțat colegii că vrea să fie votat în gală, dorința lui fiind aceea de a părăsi emisiunea ” Casa Iubirii ”.

Cine a fost desemnat favoritul publicului în această săptămână

Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat, iar spre dezamăgirea multor concurenți, Robert a fost ales favoritul săptămânii și cel care a pus mână pe cecul în valoare de 5.000 de lei.

Citește și: Ionuț este propus spre eliminare. Va părăsi sau nu Casa Iubirii?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Robert a pregătit și o scurtă poezie în semn de mulțumire ”românașilor” săi. Robert a primit cecul, dar și imunitate în gală, dar nu s-a putut folosi de ea, gala fiind fără eliminare.

Triunghiul amoros Radu-Cristina-Marinel a continuat și în gală

Radu și Cristina au dat semne de împăcare în gala de duminică, însă Marinel este în continuare prezent între cei doi foști iubiți.

Citește și: Cum a reacționat Nona când Ionuț a discutat de față cu Patrick despre perioada în care ei își doreau să se cunoască mai bine?

Plecat să voteze, Cristina i-a luat locul pe scaun, fix lângă Marinel. Radu a fost surprins de gestul Cristinei, care s-a așezat pe locul lui Marinel când acesta a mers la vot.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI